krzysiek83 pisze:Dobrze, że tyle masiwów - odbierają sobie głosy
Słabo mi brzmi ta poczekalnia. Nic ciekawego. Ciekawe gdzie Slash
Slash oby jak najwyżwej-zmotywował mnie dziś do odważenia się i nastrojenia gitary (pi razy drzwi) już gram wlazł kotek na połotek, kawałek carmen i autobiografi. Slash jest cudowny..nigdy nie rozumiałam o co tyle szumu z solówkami gitarowymi bo to tylko technicznie trudne a nie zawsze brzmi fajnie ale jego solówki...to przechodzi przez człowieka-jeżeli by wyleciał to była byłby dramat-by the sword jest kapitalne chociaż nie lubie przesterowanego głosu.
Kurcze parafrazując klasyczny tekst "słucham sobie reklam aż tu nagle lista"
PaTToN pisze:Miała być "grupa" z Warszawy jeśli dobrze słyszałem, a Kumka jest z Mogilna. Czyżby szykują się jeszcze jacyś goście?
A gdzie to słyszałeś? Czy dobrze zrozumiałem, ze dziś u Stelmiego będa grac kawałki z nowej płyty?
Lubię tę Emmanuel, w Polsce chyba była w minionym tygodniu, ktoś był?
Trzeba zacząć głosować chyba na Sparka, chociaż ma zbyt dużą konkurencję na dziś dzień. Ciekawe czy coś dojdzie do zestawu interesującego co jeszcze utrudni wybór...
Jakby kto zainteresowany, są już nowości do przyszłotygodniowej listy: http://lp3.polskieradio.pl/nowosci/
Ciekawe gdzie Czesław zadebiutuje, liczę, że w 30, bo tak obstawiłem,
Amy Macdonald ładnie śpiewa sobie na miejscu 38. A ja wciąż czekam na nagranie w (jakościowym) stylu This Is The Life czy Mr. Rock n Roll...
A o konkursie na pierwszej stronie tego wątku
Za 15 minut serwis Trójki, więc można będzie przesłuchać konkursowy miks
Pytanie do Warszawiaków:
Czy ktoś z Was wybiera się na koncert Joscho Stefana do Studia im. Agnieszki Osieckiej 1 czerwca ? Ten koncert nie jest reklamowany na stronie Trójki, no i pewnie nawet nie będzie transmitowany bo wypada we wtorek ale mam potwierdzone informacje że ten koncert się odbędzie, tak więc fanów pięknych melodii akustycznej gitary chyba nie trzeba namawiać
Ja niestety mam za daleko ale na Waszym miejscu już bym kupowała bilet Szczęściarze - ten facet to prawdziwy wirtuoz