Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Pamietam takie zdarzenia ze szkoly, puscilem kiedys "The End" Doorsow i ludzie wrzeszcza... co to za syf, co to za g.. wylacz to. Ja na to : To Morisson i Doorsi!. -- AAAAAA The Doors ..o fajne fajne zostaw ten kawalek
Tak to mniej wiecej to wygladalo z muzyka.. ZNawcy!
malomi pisze:*saferłel DOKŁADNIE!!!
Takim wystarczy tylko RMF.
W mojej klasie wszystkie dziewczyny słuchają ostatni hit Mezo - Sacrum , a chłopaki standardowo techno. (nawet metali już nie ma!)
Całe szczęście że mam kuzyna który też kocha Floydów bo chyba bym zwariowała
A jak jak na PRAWDZIWEGO fana muzyki zapytam - Co to jest ten Mezo - Sacrum, o gościu slysząłem, ale kawałka nie.....i nie mam zamiaru
Nie przekreślaj Mezo, może cos kiedyś dobrego stworzy marne szanse, ale zawsze jakieś są
A co do dziwaków to zawsze jest nadzieja. Gdy chodziłem do 1szej klasy liceum spore grono pań było wielbicielkami New Kids on the Block, ale w 2giej wszystkie te same co do jednej były zagorzałymi fankami Zeppelinów, Doorsów, Beatelsów, Metalllici, Gunsów i innych tym podobnych zespołow
Gary pisze:A co do dziwaków to zawsze jest nadzieja. Gdy chodziłem do 1szej klasy liceum spore grono pań było wielbicielkami New Kids on the Block, ale w 2giej wszystkie te same co do jednej były zagorzałymi fankami Zeppelinów, Doorsów, Beatelsów, Metalllici, Gunsów i innych tym podobnych zespołow
hahah, New Kids On the Block...słuchało się w podstawówce
ukłon przed tym, który stworzył TOP - to był Marek Niedźwiecki? tzn pomysłodawca, no i oczywiscie uklon dla niego, ze prowadzi tak fantastycznie. mam nadzieje ze Piotr Merz sie nie obrazi, ale zdecydowanie bardziej wole Niedźwiedzia!!:D
26. "Riders On The Storm" - chyba najwyżej notowany spośród kawałków The Doors i oby tak pozostało. A tak w ogóle to lubię większość piosenek, gdzie wykorzystano odgłosy burzy.
malomi pisze:Mój kumpel myślał, że "ANOTHER BRICK" to kawałek KoRna
bosh co za ludzie
Żebyś się nie zdziwił że niedługo na fali będzie niejaki - Eryc Prydz z kawałkiem Proper Education gdzie zrobił po prostu remix Another Brick In The Wall, już na Vivie leci! bo przypadkowo złapałem i myśle co to, obejrzałem do końca - żałosny utwór, żałosny klip a dzieciaki wszystko i tak kupią :/ :/
No to ja głosuję na:
Bon Jovi - Always
Kasia Kowalska - A to co mam
Kobranocka - Kocham cie jak Irlandię
Kult - Komu bije dzwon
Placebo - The Bitter End
New Kids on the Block, potem Kelly Family co na lodce mieszkali, a jeszcze te wszystkie Sabriny, Samanty fox, CC Catche i inne ! No i Modern Talking i Europe
ta piękne sytuacje kiedy ktoś podekscytowany: ty, slyszałeś jaką zaje....stą piosenkę ostatnio nagrał (tu nazwa jakiegoś nowego metalowego zespołu)
, a ty ze spokojem odpoiwadasz, tak znam - lata 70te