miniu pisze:No i znowu nie
Za tydzień pierwsze i koniec nie wiem ile razy będę głosować ale wystarczająco żeby była na pierwszym...
Teraz na pierwszym ma być KUBA
Sto % Bawełny, to jest szmata, zabij ją, zabij ją, bum, bum. Moj Boże, czy Ty, mimo, że jesteś Tanatossą, możesz kojarzyć ten utwór? Pamiętam, jak zagrali to w radiu na zzzz. I nasz szanowny forowicz był patronem.
Niestety nie Ale brzmi zachęcająco
Ostatnio zmieniony pt maja 21, 2010 9:36 pm przez tanatos, łącznie zmieniany 1 raz.
wyraza cos, co ma sens. rzadzili debile a nie zlodzieje? rzadzili
w takim razie co powiedziec o tak bronionym grin deju? tyle zwolennikow ma, a teksty to maja o niczym. po angielsku, wiec ladnie brzmi. i co z tego?
Ostatnio zmieniony pt maja 21, 2010 9:38 pm przez KonradKombajn, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak Dlatego tak napisałem, bo mam nadzieję, że płyta "I'll Scratch Yours" będzie ciekawsza od "Scratch My Back", ale może być i opłakana w skutkach - jak wlanie wody do kwasu (a kwas do wody - jak "Scratch My Back" - nic złego się nie stało, ale też nic ciekawego nie zaszło).
TO samo sięstanie, co przy wlaniu wody do oleju .
ZA to ja proponuję chemiczne tłumaczenie: "substrat -> produkt"
i muzyczne: "płyta - singiel - koncerty"
Pięknie Pearl Jam.
(jak widać, szybko wróciłem i dobranoc przedwczesne było ).
Ostatnio zmieniony pt maja 21, 2010 9:39 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
słoik pisze:Sto % Bawełny, to jest szmata, zabij ją, zabij ją, bum, bum
Niestety nie Ale brzmi zachęcająco
Właściwie to niewiele straciłaś. Było na Liście - taka próba inteligentniejszego polskiego hip-hopu po doświadczeniach z Nagłym Atakiem Spawacza i Liroyem. Niezbyt udana. Sto % Bawełny - "Szmata". Później była jeszcze raczej śmiesząca wariacja na temat "Autobiografii" - "Autobiografia XXI w." - nawet w Top 10 było.
Pearl Jam już 281 punktów zaraz pobije Alice i wejdzie do setki, na co słusznie zwrucił już uwagę kajman!
A tak przy okazji. Jak był taki jeden z konkursów łap karnet to Szydłowska mówiła, że z pierwszej płyty Pearl Jam były trzy single Alive, Jeremy i Even Flow, a gdzie Oceans??? Przecież też był singlem i na przykład Oceans było na liście a Even Flow nie! Smieszne to trochę