Zupełnie odwrotnie - "dopóki". Nawiasem mówiąc - coś mi się już przez Ciebie robi - musiałem się zastanowić jak się pisze.
Anita ma chyba najlepszy okres twórczy w życiu.
Ostatnio zmieniony pt maja 21, 2010 8:46 pm przez słoik, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz na 17 Peter Gabriel - The Power of The Heart Też piękny kawałek.
Ps. WIecie o tym że powstanie odpowiedż na jego płytę pt Scratch Yours czy jakoś tak?
lady pisze:To co on zagrał w " Mr Crowley ", " Crazy Train " czy chociażby w " No More Tears " to są chyba najlepsze metalowe solówki jakie słyszałam !
słoik pisze:
A wracając do Ozzy'ego myślę, że warto zaprosić do tzw. "Minimaxu" w niedzielę, tam zapewne w roli głównej Ronnie James Dio. Niewiele w tym tygodniu słuchałem Trójki - ktoś go w ogóle grał?
chyba tylko Piotr Baron w poniedziałek - nie wiem jak to jest - odchodzi jeden z najlepszych wokalistów rockowych, a w Trójce przechodzi to bez większego echa
Pozostaje tylko Minimax, rzeczywiście...
Trójka nie jest radiem rockowym. I coraz mniej w niej niego.
Minimax trzymał poziom, ale obecnie zanudza słuchacza.
Ja myślę, że za reklamy w środku audycji (nie tylko LP3) należy "podziękować" dyrektorowi Jackowi Sobali. Poziom i treść tych reklam lepiej przemilczę - jakie są każdy słyszy.
Zapraszam na stronę www.ratujmytrojke.pl
Zupełnie odwrotnie - "dopóki". Nawiasem mówiąc - coś mi się już przez Ciebie robi - musiałem się zastanowić jak się pisze.
Anita ma chyba najlepszy okres twórczy w życiu.
stavanger o Kumce pisze:Na drodze białą kredą napisał ktoś..
no to mi nie pomogłeś, nie ma co... Ale dobra już nie chcę. jakoś sobie poradzę bez tego utworu i jego zrozumienia
chodziło mi o fragment piosenki Madame - "Może właśnie Sybilla"
Na drodze białą kredą ktoś napisał
Podobno nie ma już Francji
Komunikaty kłamią, bezludne miasta i cienie na murach
Dziki sąd, powiedz mi, czy jutro będę jeszcze żył
Szczerze mówiąc, w dzisiejszym zestawieniu Listy jakoś nie mam swoich faworytów, tzn takich utworów, na które czekam z ogrooomną niecierpliwością. Chyba na taki tytuł jako jedyny zasłużyłby Peter G.
LLucky pisze:Ja myślę, że za reklamy w środku audycji (nie tylko LP3) należy "podziękować" dyrektorowi Jackowi Sobali. Poziom i treść tych reklam lepiej przemilczę - jakie są każdy słyszy.
Zapraszam na stronę http://www.ratujmytrojke.pl
[quote="miniuWitam wszystkich
Na pierwszym pewnie Ania, choć Kumka Olik dziś niespodziewanie wystrzelił w nowościach, więc wszystko mozliwe i może ktoś inny namiesza w czołówce:)(?)[/quote]
Ania wypadłą to ty nie wiesz? [/quote]
Eeeeeeeee serio?
Zacząłem słuchać jak były te trzy nowości chyba pod rząd i zakończone kumkaniem Olika, więc coś mogłem przeoczyć, a nie śledziłem forum post po poście ...
Ale w jako mnie robisz... Ania po raz pierwszy Ha