Trza go było dobićsłoik pisze:Prawie zabiłem pająka, bo myślałem, że to komar.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Trza go było dobićsłoik pisze:Prawie zabiłem pająka, bo myślałem, że to komar.
Ale u mnie pająki zastawiają sieci na komary więc dwie straty jednocześnie.Miszon pisze:Całe szczęście, że tylko prawie. Pogoda by się zepsuła i znowu by padało.słoik pisze:Prawie zabiłem pająka, bo myślałem, że to komar.
Reanimowałeś?słoik pisze:(...)
Prawie zabiłem pająka, bo myślałem, że to komar.
Ja usłyszałem 22. Sorry.Yacy pisze:na 21!arsen94 pisze:Raz dwa trzy na 22 dobry kawałek
Nie mam pojęcia o czym jest i sięga i Już. Ale niektóre wcześniejsze kojarzę. No i z ostatniej plyty Papieros, ale słyszałem go jakieś 50 razy, no a poza tym ponad rok temu na koncercie.tanatos pisze:Textom 123 Kajman też się nie przysłuchuje?
To może obowiązkowy abonament zamiast reklam, a te zostawmy komercyjnym stacjom?albarn pisze:No jak 99% ludu nie płaci, to nie ma się co dziwic.tanatos pisze:Czy puszczanie w kółko reklamy mają jakiś związek z abonamentem?
wystarczy czytać to co prezentuje JaceKarsen94 pisze: Ja usłyszałem 22. Sorry.
Raz Dwa Trzy na 21 jest kiepskie. Na 22 to byłoby coś innego.Yacy pisze:na 21!arsen94 pisze:Raz dwa trzy na 22 dobry kawałek
chyba tylko Piotr Baron w poniedziałek - nie wiem jak to jest - odchodzi jeden z najlepszych wokalistów rockowych, a w Trójce przechodzi to bez większego echasłoik pisze: A wracając do Ozzy'ego myślę, że warto zaprosić do tzw. "Minimaxu" w niedzielę, tam zapewne w roli głównej Ronnie James Dio. Niewiele w tym tygodniu słuchałem Trójki - ktoś go w ogóle grał?
Zakk Wylde może by i nie zagrał, ale dla mnie najlepszym gitarzystą Ozzy'ego był i zawsze będzie Randy Rhoads ... To co on zagrał w " Mr Crowley ", " Crazy Train " czy chociażby w " No More Tears " to są chyba najlepsze metalowe solówki jakie słyszałam !marsvolta pisze: No nie wiem ściągnij sobie tablulaturę do tego utworu. Ja sobie puszczełem w guitar pro to mi gały na wieszch wyszły. Nie wiem czy Zakk Wylde dałby radę tak zagrać.
Kod: Zaznacz cały
| 19 | 16 | 12 | -3 | Ostatki – nie widzisz stawki - Strachy na lachy | PL |
Luuuubię! No i się bujam!JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 19 | 16 | 12 | -3 | Ostatki – nie widzisz stawki - Strachy na lachy | PL |
| 18 | 18 | 11 | 0 | You Change Me - Anita Lipnicka | PL |
Tu się z tobą zgodzę przynajmniej połowiczniearsen94 pisze:Teraz na 19 miejscu Strachy na Lachy - Ostatki nie widzisz stawki Yeah!
"Już" jest o bliskiej Osobie, która już odeszła do Krainy Wiecznych Łowów (Nowak pisał go tuż po śmierci Ojca).kajman pisze:Nie mam pojęcia o czym jest i sięga i Już.tanatos pisze:Textom 123 Kajman też się nie przysłuchuje?
Witam wszystkichtrzpaw pisze:Witam. Katie czy Ania na pierwszym?
Ja też czytam Jacka. Ale dobra. Na 18 ( obroniła się) Anita Lipnicka - You Change Me Też mi się podoba.Yacy pisze:wystarczy czytać to co prezentuje JaceKarsen94 pisze: Ja usłyszałem 22. Sorry.
Buuuuuuuuuuuuuuu...JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 18 | 18 | 11 | 0 | You Change Me - Anita Lipnicka | PL |
| 17 | 21 | 5 | +4 | The Power of the Heart - Peter Gabriel | ZG |
Ania wypadłą to ty nie wiesz?macor70 pisze:Witam wszystkichtrzpaw pisze:Witam. Katie czy Ania na pierwszym?
Na pierwszym pewnie Ania, choć Kumka Olik dziś niespodziewanie wystrzelił w nowościach, więc wszystko mozliwe i może ktoś inny namiesza w czołówce:)(?)