no to jeśli można jawnie to mój zestaw:
1. Small Mountain - Midlake
2. A Drowning - How To Destroy Angels
3. Let Me Get My Colours Back - Disperse
4. Nomads - Steve Hackett
5. Broken Glass – Astra
być może powinienem wcisnąć
Do Generałów - Buldog, ale nie wierzę, że nie znają tego. Z skoro znają i nie dodają...
i jeszcze dwie sprawy:
- czy nie można zakładać nowego tematu co dwa tygodnie? tak jak jest w innych zabawach: nowy znawca, nowa forumowa itp. Będzie łatwiej i przejrzyściej. A poza tym dopóki abd3mz nie założy nowego tematu, nikt nie będzie wyrywał się z propozycjami i nie będzie falstartów

-
ku3a w innym temacie o naszych poprzednich propozycjach pisze:przyznam, że też miałem nadzieję, że dziś będą, ale dowiedziałem się, że przesłuchali tylko kilka utworów, więc nie dało się rzetelnie wybrać najlepszych. Więc poczekajmy jeszcze ten tydzień

.
ja wiem, że to początek akcji, ale jeśli teraz się nie wyrabiają to co będzie później jak dostaną drugą, trzecią płytę? Już w piątek kolejna płyta powędruje do Trójki. A jeszcze nie przesłuchali pierwszej... Może powinniśmy zmienić cykl z dwutygodniowego na miesięczny? Mogliby przesłuchać część, zdecydować się na jeden utwór. Za tydzień, a nawet dwa wrzucić ew. kolejny/e. Obawiam się, że ustalenia początkowe były jednak zbyt optymistyczne... My przeceniliśmy ich siły, a oni nie docenili naszych

Nie chodzi mi o jakąś szybką decyzję, ale uważam, że można to przedyskutować...