Irena Santor
- VILKI
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 256 not.
Irena Santor
witajcie!
mam prośbę...czy ktoś z forowiczów może kojarzy pewną piosenkę pani Santor taką baardzo optymistyczną i ma ją może w swoich zbiorach a przynajmniej kojarzy jej tytuł bo szukam jej od dawna. pamiętam teledysk czarno biały z panią Santor wtapiającą się w ...tapetę na ścianie! potem ten utwór bodajże scoverowała ulubiona gwiazda muzyki "chodnikowej" Skiby czyli Shazza......bardzo bym prosił o pomoc gdyby ktoś kojarzył to. pozdrówka ...Witek
mam prośbę...czy ktoś z forowiczów może kojarzy pewną piosenkę pani Santor taką baardzo optymistyczną i ma ją może w swoich zbiorach a przynajmniej kojarzy jej tytuł bo szukam jej od dawna. pamiętam teledysk czarno biały z panią Santor wtapiającą się w ...tapetę na ścianie! potem ten utwór bodajże scoverowała ulubiona gwiazda muzyki "chodnikowej" Skiby czyli Shazza......bardzo bym prosił o pomoc gdyby ktoś kojarzył to. pozdrówka ...Witek
- VILKI
Re: Irena Santor
aha! dodam jeszcze że w refrenie pani Irena tak ładnie papuje!...pa pa paparapa pa pa ..............
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Mi to z paparapa to kojarzy się raczej Halina Kunicka z orkiestrami dętymi.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
u pani Haliny jest przecież: "pa pa pa parapapapapapa, pa pa pa parapapapapa", więc to nie może być to 

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Hehe, no tak, aczkolwiek ja znam jako:
pa pa pa parapapaparapa, pa pa pa parapapapara

pa pa pa parapapaparapa, pa pa pa parapapapara

- VILKI
nie! to nie są orkiestry dęte......bo to znam! posłuchajcie wersji Shazzy "historia jednej miłości" ( o ile dacie radę to przełknąć oczywiście hi hi )bodajże ten cover się nazywa tak ale nie znalazłem takiego utworu u pani Santor....
Irena Santor - Piosenka o sąsiedzie
Irena Santor - Piosenka o sąsiedzie.VILKI pisze:witajcie!
mam prośbę...czy ktoś z forowiczów może kojarzy pewną piosenkę pani Santor taką baardzo optymistyczną i ma ją może w swoich zbiorach a przynajmniej kojarzy jej tytuł bo szukam jej od dawna. pamiętam teledysk czarno biały z panią Santor wtapiającą się w ...tapetę na ścianie! (...)
Tubka
- VILKI
dzięki djjack!....jesteś niesamowity! myślałem że to nagranie tylko urodziło się w mojej głowie ale jednak ISTNIEJE NAPRAWDĘ! pozdrówka...Witek