Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
LadyDi. Nic nie mam do Floydow ani Doorsow bo sam mam pelne dyskografie, napisalem tylko ze zabraklo tylku wykonawcow za to inni wyszli z kilkoma utworami na liscie!
saferłel pisze:Chodziło mi o to że wielu słuchaczy ciągle słucha różnych starych zespołów i nie zwracają uwagi na nowe kawałki i myślą że teraz to już kompletne zero.
Chyba jesteś w błędzie... polecam w wolnej chwili poczytanie zawartych na tym forum treści, a wyrobisz sobie pogląd jacy ludzie tutaj zaglądają, czego słuchają, i jakie mają opinie o przeróżnej muzyce. A że akurat najczęściej omawiają to w kontekście tego co leci na antenie Trójki... cóż? to jest forum takie a nie inne — chyba nikt jeszcze nie wpadł na pomysł pojechania po payliście Zetki czy RMF-u, czy innej stacji.
Jak widzisz, to wcale nie przeszkadza we wspólnym słuchaniu dobrej muzyki i dodatkowemu rozprawianiu o jej potencjalnych walorach. Nawet w ujęciu historycznym. A nowości mamy co tydzień na LP3.
mrsap pisze:No i jest "Creep"...
Zdecydowanie za nisko, zwłaszcza, że przed nami jescze taki gniot jak "Always Look On The Bright Side Of Life"...
"Always Look On The Bright Side Of Life" rzeczywiście zajmuje tylko miejsce. Może napiszemy jakąś petycję do niedźwiedzia, żeby to wreszcie znikło po wszeczasy:)
Petycję można napisać, ale mimo wszystko wciąż ludzie na to głosują...
Witam wszystkich!
Topowi przysłuchuje się od początku ale dopiero teraz zdecydowałam się odezwać.
Mam 15 lat i kocham Pink Floyd Krzymam kciuki żeby w tym roku też wygrali
saferłel pisze:Chodziło mi o to że wielu słuchaczy ciągle słucha różnych starych zespołów i nie zwracają uwagi na nowe kawałki i myślą że teraz to już kompletne zero.
Chyba jesteś w błędzie... polecam w wolnej chwili poczytanie zawartych na tym forum treści, a wyrobisz sobie pogląd jacy ludzie tutaj zaglądają, czego słuchają, i jakie mają opinie o przeróżnej muzyce. A że akurat najczęściej omawiają to w kontekście tego co leci na antenie Trójki... cóż? to jest forum takie a nie inne — chyba nikt jeszcze nie wpadł na pomysł pojechania po payliście Zetki czy RMF-u, czy innej stacji.
Jak widzisz, to wcale nie przeszkadza we wspólnym słuchaniu dobrej muzyki i dodatkowemu rozprawianiu o jej potencjalnych walorach. Nawet w ujęciu historycznym. A nowości mamy co tydzień na LP3.
Z chęcią od teraz poświęce forum więcej czasu
Oczywiście też nie jade na zetce czy rmf tam raz na 4 dni dobry kawałek puszczą...
jblaminsky pisze:LadyDi. Nic nie mam do Floydow ani Doorsow bo sam mam pelne dyskografie, napisalem tylko ze zabraklo tylku wykonawcow za to inni wyszli z kilkoma utworami na liscie!
ok,ok ja raczej zartowalam, gusta sprawa indywidualna, prawda?..peace&love