Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Co do Black to juz wczoraj kilka razy o tym dyskutowaliśmy, żaluj że Cię nie było Ale masz rację to najlepsza piosenka - PJ, za rok najprawdopodobniej bedzie w zestawie do glosowania
No pięknie się zaczyna kolejna godzina - ale ja ja przeslucham juz w samochodzie.
No i Creep na do widzenia - przekapitalna piosenka - moja pierwsza 10 wszechczasow.
Szczęśliwego Nowego Roku - żeby był lepszy niż 2006 i duuużo dobrej muzyki!!!
kath pisze:zadne "Schody do nieba" High Hopes albo Wish You Were Here chociaż każdą piosenkę uwielbiam. Co powiecie na Tool-Aeneme?
Tool koniecznie musi się pojawić w zestawie, bo to ostatnio jeden z najważniejszych zespołów w muzyce rockowej.
Jak dla mnie największe szanse miałyby: "Sober", "Schism", "Anema" albo "Stinkfist".
mrsap pisze:No i jest "Creep"...
Zdecydowanie za nisko, zwłaszcza, że przed nami jescze taki gniot jak "Always Look On The Bright Side Of Life"...
"Always Look On The Bright Side Of Life" rzeczywiście zajmuje tylko miejsce. Może napiszemy jakąś petycję do niedźwiedzia, żeby to wreszcie znikło po wszeczasy:)
jblaminsky pisze:Kurcze Eurowizje wygrala Waterloo, Abba na stale wpisana w historie a tu ani jednego jej utworu, za to Doorsow, od zarabania FLoydow:((((
smolekshady pisze:tool na pierwszym miejscu to jakby zdetronizować leppera - niemozliwe, ale nawet gdyby - to bym padł z zachwytu na zawał, wiec mzoe lepiej nie;pp
ciii... to jest możliwe^^ wszytsko jest mozliwe. załóżmy sobie po 100 skrzynek e-mailowych to sie uda wiele;d