Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Kayleigh heh do dziś jedyna przezemnie znana piosenka tej grupy, właśnie dzisiaj miałem się zabrać za dyskografie Marilion
Niech ten piękny utwór mnie zmotywuje!
Morrow pisze:Ojojoj ale Queen poleciał Freddie w odwrocie, oby Bohemian powalczył
Bo się koninktura skończyła. Ile można jechać na śmierci ?
Pewnie zaraz będzie fala oburzeń ale sorki, fala Queen, pierwsze miejsca na topach itp itd to efekt głośnego wydarzenia czyli odejścia Mercurego.
To było pierwsza głośna śmierć w latach 90-tych, latach mediów.
A wiecie że nie słuchałem tego nigdy (oczywiście znam gadki o tym songu), jedynym albumem Metallici jaki znam jest Black Album. Zobaczymy czy faktycznie takie piękne to.
Morrow pisze:Ojojoj ale Queen poleciał Freddie w odwrocie, oby Bohemian powalczył
Pewnie zaraz będzie fala oburzeń ale sorki, fala Queen, pierwsze miejsca na topach itp itd to efekt głośnego wydarzenia czyli odejścia Mercurego.
Tak apropos odejscia F. Merury, to co roku przy jego domu, w dzien rocznicy smierci zbiera sie mnoooostwo ludzi. Bylem tam pare lat temu. Widzialem mnóstwo facetow przebranych za Frediego, nie wspominajac o tych co zrobili sobie operacje plastyczna...
Metallica!!! ale wolałabym jeszcze troche na nia poczekać. jestem tu, na forum, pierwszy raz:) ale z Topem juz od jakiego czasu. Mam 17 lat;), ale kocham Pink Floyd, to już niestety rzadkość wśród moich rówieśników...
A wiecie że nie słuchałem tego nigdy (oczywiście znam gadki o tym songu), jedynym albumem Metallici jaki znam jest Black Album. Zobaczymy czy faktycznie takie piękne to.
Proponuje zobaczyć teledysk i film, na którego powstawie on powstał "Johnny poszedł na wojnę". Robi wrażenie.
bartekp pisze:
Czy ja wiem czy to śmierć Freddiego tak to napędziła? Po prostu nadeszła fala na Queen i na Topie było 3 Queeny w pierwszej 10. A to był rok 2000 i 1999 czyli emocje po smierci Freddiego opadły. Tak samo teraz mamy falę Pink Floyd i dzis raczej na pewno 3 piosenki uslyszymy w 10. I w żadnym wypadku nie porównuję Queen do Pink Floyd ani na odwrót - po prostu tak to sobie tłumaczę.
Metallica - One - kolejna fantastyczna Metallica choć zdecydowanie bardziej wolałbym na tej pozycji The Unforgiven