Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
ku3a pisze:jeśli nowe utwory w zestawie pojawiają się w piątek, a dopiero w piątek wieczorem zostanie przekazana płyta z naszymi propozycjami, to czy w poniedziałek coś z niej ma szanse być w zestawie?
Poczekamy, zobaczymy Z tego co zauważyłam, nowości mogą pojawić się nawet w sobotę, a więc nie można i tego wykluczyć.
Ostatecznie zostają jeszcze pozostałe dwie tury, więc mogę TCV zgłosić dopiero za tydzień, bo jeśli mam być szczera, to nie bardzo widzę taki długi utwór w zestawie, no ale póki co mam nadzieję
Nie ma co, porażka moich typów i moich propozycji. Z powodów szpitalnych nie zdążyłem zagłosować, a zagłosowałbym na Archive, TWS, The XX, Midlake i... OSTR co zaskoczyło mnie samego. Niestety, mam nadzieję, że Crystalised jednak się kiedyś przebije.
mam już audio (w dobrej jakości, więc mogę służyć plikiem) i jest naprawdę bardzo dobrze!
Jak tak dalej rozwinie się ta zabawa, to oprócz tego, że coś może się pojawić na lp3, to przede wszystkim my sami będziemy mieli możliwość poznania wiele nowej muzyki, na którą pewnie byśmy nie natrafili! Przynajmniej nie tak wcześnie
Właśnie prezentuje go Piotr Baron w LP3, więc pewnie będzie w zestawie do głosowania, co w takim wypadku? Yacy pewnie może zamienić propozycje skoro i tak będzie w zestawie.
co prawda nie ja tworzyłem regulamin, ale nie widzę innej możliwości jak zmiana propozycji przez Yacego .
w końcu przecież dopiero we wtorek zamykamy listę propozycji.
widać jednak nie tak łatwo znaleźć kilkanaście utworów co 2 tygodnie, które spełniałyby założenia tej zabawy... a może nadchodzący weekend rozwiąże worek z propozycjami. może trzeba posiedzieć, poszukać...
Yacy pisze:widać jednak nie tak łatwo znaleźć kilkanaście utworów co 2 tygodnie, które spełniałyby założenia tej zabawy... a może nadchodzący weekend rozwiąże worek z propozycjami. może trzeba posiedzieć, poszukać...
Ja uważam, że problemów ze znalezieniem utworów to nie ma, ale jednak to teraz był niezwykle silny zestaw i piosenki, ktore odpadły mają szansę tym razem załapać się na punktowane miejsce. Sądzę, że po trzech, czterech rundach to się trochę uspokoi i ponawianie propozycji będzie znacznie rzadszym zjawiskiem. Przynajmniej ja piosenek, które były daleko od załapania się kolejny raz zgłaszać nie będę, a takie, ktorym będzie brakowało niewiele przynajmniej raz powtórzę (no chyba że będę miał inne ciekawsze propozycje).
Mam propozycję, czy ze względów higieniczno-estetycznych nie dałoby się co 2 tygodnie utworzyć nowego wątku, a zasad przykleić? Myślę że byłoby to dobre rozwiązanie, gdyż w tej chwili nie jest w ogóle przejrzyste jakie są propozycje, a i danych technicznych odnośnie głosowania trzeba by ciągle szukać, dziękuję.
ku3a pisze:a po co JaceK do tego?
czy inni też wolą, by co 2 tygodnie był nowy wątek?
Hmmmm... Ja pójdę jeszcze dalej.
Myślę, że dla czytelności przydałby się nawet osobny temat.
Jednak to tylko zdanie zwykłego użytkownika-śmiertelnika
i nie chcę mieszać, ani dodawać nikomu roboty.
Ja nie chce nowego wątku. Nie lubię jak forum się rozczłonkowuje, a szczególnie w pionie, bo wtedy się w nim gubię (mycharts, radioastrolog).
Conajwyżej nowy temat, ale to już ustaliliśmy, że najpierw trochę poczekamy.