Miał.temik3 pisze:Jacek zawsze gdzieś tam z boku, ale utwory miał (ma) znakomite.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jacek_Skubikowski
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Miał.temik3 pisze:Jacek zawsze gdzieś tam z boku, ale utwory miał (ma) znakomite.
Skojarzenie z Zoobem.kajman pisze:Ta piosenka Skubikowskiego bardzo przypomina mi jakiś utwór, który dzisiaj był w topie.
Kod: Zaznacz cały
38 34 3
[1989] KOBRANOCKA — Kocham cię jak Irlandię
LP: Kwiaty na żywopłocie
Na oko Saurona to to nie wygladaKertoip pisze:Tanatosie, cóż to za nowy awatar się u Ciebie pojawił?
o jakieś 40 pozycji za wysokoPiotr pisze:Kod: Zaznacz cały
38 34 3 [1989] KOBRANOCKA — Kocham cię jak Irlandię LP: Kwiaty na żywopłocie
Utwory nadal są !adamwadameria pisze:Miał.temik3 pisze:Jacek zawsze gdzieś tam z boku, ale utwory miał (ma) znakomite.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Jacek_Skubikowski
A "Jedyny hotel w mieście"?Gary pisze:Ze Skubikowskiego to ja wolę "Żółta żaba żarła żur", "Było nas dwoje" i "Uczciwa bieda".
Ja też bym zamienił, a dodatkowo zamiast Irlandii wstawiłbym "List z pola boju".Robinson pisze:Zdecydowanie zamieniłbym miejscami Irlandię i I nikomu Nie Wolno.
o jak milo, czesclady pisze:Cześć !
Ale się pięknie Topu Wszechczasów przy ognisku z gitarą słuchałoNiestety deszcz nas wygonił na ostatnią godzinę, ale dzięki temu będę mogła chwilkę z Wami pokomentować
![]()
Co do mojego ukochanego Breakoutu - wiem, nie powinnam się wypowiadać bo nie głosowałam, ale brakuje mi takich ich utworów jak " Gdybym był wichrem " ( WYBITNE solo Kozakiewicza ), " Kamienie ", czy " Oni zaraz przyjdą tu ", lub mój ulubiony ich " wolny " " Co się stało kwiatom " ... Nawet nie wiem czy były w zestawie ...
Wspaniała " Modlitwa " natomiast powinna być dużo wyżej niż " Mały chłopiec ", którego fenomenu nie rozumiem![]()
Co do Niemena chętnie usłyszałabym w Topie taki przepiękny utwór " Moje zapatrzenie " - kojarzycie ? Mój numer 2 u tego Artysty![]()
A przy Dżemie daliśmy czaduSzkoda że nie słyszeliście jak wyliśmy " Cegłę "
Tak, przepraszam.temik3 pisze:Utwory nadal są !adamwadameria pisze:Miał.temik3 pisze:Jacek zawsze gdzieś tam z boku, ale utwory miał (ma) znakomite.
Tego niestety nie kojarzę.adamwadameria pisze:A "Jedyny hotel w mieście"?