mi też się bardziej podoba.. taka bardziej dostojnaMorrow pisze: najbardziej podoba mi się wersja juz bez Ryśka z płyty "Dżem w Operze" - duzo bardziej dramatyczna.
13 top wszech czasów
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Początek był piękny, to koniec (czyli ten właściwy początek
) też taki będzie - Wish You Were Here - Pink Floyd w pierwszej trójce!
Mój dzisiejszy top podobnie jak wczoraj - blisko radia, daleko od komputera

Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 5:28 pm przez zeta, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy może markomania@polskieradio.plstavanger pisze:Dokładnie taki.saferłel pisze:Kolejny dżemik.
PS - jaki jest adres mailowy do 3? lp3@polskieradio.pl bo chciałbym meila napisać.

Zgadza się. Dobrze, że mam trochę czarnych krążków. A woźniaka dwa longi i chybaq singielek.Gary pisze:Wiesz Kajman słabo dostępne są generalnie dokonania polskich wykonawców z lat 60tych i 70tychkajman pisze:To jeden z najgenialniejszych polskich twórców. Szkoda, że pamięta się tylko Zegarmistrza i może jeszcze Smak i zapach pomarańczy. A gdzie Widziałem, Leżę, Pewnego dnia o świcie, Odcień ciszy, Dosłowność...
nie, Marek mowil, ze lp3. Juz skorzystalem i opisalem swoje wrazenia z wczorajszego MetzaGary pisze:Czy może markomania@polskieradio.pl

Podejrzewam, że za rok poleci w dół. Sądzę, że w tym roku wysoko, bo na fali. Zdecydowanie wolę go w Republice. To jednak w 50 są dwie piosenki, których nie lubię.
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 5:35 pm przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
O za Wish you were here w pierwszej "3" takze jestem najbardziej zakajman pisze:Też chciałbym, a najlepiej, żeby jeszcze w tej trójce było też Shine On You.zeta pisze:Początek był piękny, to koniec (czyli ten właściwy początek) też taki będzie - Wish You Were Here - Pink Floyd w pierwszej trójce!

- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Pierwszy raz Nie Pytaj O Polskę usłyszałem jadąc samochodem, właśnie w 3. To było coś cudownego. Nie sądziłem wtedy że Polska muzyka może mieć takie wspaniałem utwory.
To jest pozcyja obowiązkowa. teraz czekam jeszcze na Tak Tak i Białą Flagę bo chyba się pojawią???
To jest pozcyja obowiązkowa. teraz czekam jeszcze na Tak Tak i Białą Flagę bo chyba się pojawią???
Ostatnio zmieniony ndz gru 31, 2006 5:34 pm przez saferłel, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwsze pół godziny za nami. Wszystko tak jak wczoraj, tylko że jest jedna różnica: prowadzącym jest Marek Niedźwiedzki, nie ma Piotra Metza. Dla mnie to niewielka różnica, bo Metz całkiem nieźle prowadził wczoraj top. Nie rozumiem tej zmasowanej krytyki pod jego adresem.
Pięćdziesiątka rozpoczęła się dosyć słabo, jak na mój gust. Dopiero "Alive" Pearl Jam rozgrzało mnie trochę. Szkoda, że "Jeremy" jest poza Top 50. Zdecydowanie wolę te dwa utwory niż "Crazy Mary", który jest zawsze najwyżej notowanym kawałkiem tego zespołu.
Czy ktoś z was planuje siedzieć tutaj do końca? Bo ja posiedzę bardzo chętnie...
Pięćdziesiątka rozpoczęła się dosyć słabo, jak na mój gust. Dopiero "Alive" Pearl Jam rozgrzało mnie trochę. Szkoda, że "Jeremy" jest poza Top 50. Zdecydowanie wolę te dwa utwory niż "Crazy Mary", który jest zawsze najwyżej notowanym kawałkiem tego zespołu.
Czy ktoś z was planuje siedzieć tutaj do końca? Bo ja posiedzę bardzo chętnie...
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Dzięki że nie napisałeś numer 1, który rzecz jasna przeznaczony dla High HopesMorrow pisze:O za Wish you were here w pierwszej "3" takze jestem najbardziej zakajman pisze:Też chciałbym, a najlepiej, żeby jeszcze w tej trójce było też Shine On You.zeta pisze:Początek był piękny, to koniec (czyli ten właściwy początek) też taki będzie - Wish You Were Here - Pink Floyd w pierwszej trójce!
Mój dzisiejszy top podobnie jak wczoraj - blisko radia, daleko od komputeraNa moim prywatnym Topie nr. 2 i już wiadomo komu dzisiaj kibicuję

dla mnie roznica jest KOLOSALNA!mrsap pisze:Pierwsze pół godziny za nami. Wszystko tak jak wczoraj, tylko że jest jedna różnica: prowadzącym jest Marek Niedźwiedzki, nie ma Piotra Metza. Dla mnie to niewielka różnica, bo Metz całkiem nieźle prowadził wczoraj top. Nie rozumiem tej zmasowanej krytyki pod jego adresem.
ja niestety tylko mniej wiecej do 18.00. O wlasnie, musze sprawdzic o ktorej mam autobus.mrsap pisze:Czy ktoś z was planuje siedzieć tutaj do końca? Bo ja posiedzę bardzo chętnie...