Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zostałem upoważniony przez uzi do przekazania pozdrowień dla całego forum.
Niestety, z powodu nagłej i niespodziewanej hospitalizacji zabrakło jej dzisiaj w tym miejscu. Być może pojawi się tutaj już pojutrze, żeby komentować Top...
Ostatnio zmieniony sob maja 01, 2010 8:53 pm przez tsch, łącznie zmieniany 1 raz.
mara pisze:ktoś zna geneze tytułu tego utworu-kim jest ten facet w tytule
To znajomy (przyjaciel?) Roguca, podzielił z nim los nie zdając do szkoły aktorskiej, tylko miał dużo słabszą psyche, załamał się i odebrał sobie życie.
ksch pisze:...miałem się nie odzywać, ale się odezwę:
Zostałem upoważniony przez uzi do przekazania pozdrowień dla całego forum.
Niestety, z powodu nagłej i niespodziewanej hospitalizacji zabrakło jej dzisiaj w tym miejscu. Być może pojawi się tutaj już pojutrze, żeby komentować Top...
Prónko, Zaucha same piekne rzeczy...
I nagle ta Coma... mam nadzieję, ze za rok spadną juz tylko o 17 miejsc...
Te 10 dni na głosaowanie chyba bardzo zaskoczyły fan club Comy...
"A solo to dla mnie najlepsze rzeczy robiła przed Lekiem i Psalmem. Anioł i róża, Papierowe ptaki, Biedna, Senna kołysanka, Deszcz w Cisnej, Trawiaste przywidzenia, Poranne łzy, Małe tęsknoty, Jutro zaczyna się tu sezon i kilka innych - polecam."
Kajman - święta prawda!!!
Grób Skiby jest w Białymstoku na tym samym cmentarzu co perkusisty Niemena Piotra Dziemskiego...
Widziałem na żywo Comę, widziałem Bartosiewicz, Dżem z Riedlem, jeden z pierwszych składów Kultu, ale takich tłumów jak na Rodowicz nigdy wcześniej na koncercie nie widziałem. Dlaczego tak rzadko grane są jej numery z płyty "ROK" (1974) ?
Z produkcji lat 90-tych poważam Dżem, Myslovitz i niewiele więcej...
PS Mój nick pochodzi z utworu Grupy Niemen, ale nie identyfikuję się z akcją "Nasz Niemen"...
Na wyborze utworów zaciążyły preferencje Polskich Nagrań i spadkobierczyń artysty
Ostatnio zmieniony sob maja 01, 2010 8:54 pm przez Sariusz, łącznie zmieniany 1 raz.