Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Witam
Dla mnie top się zaczął bardzo miło bo na 96 moja kochana Republika z Mamoną wraca do setki...
Taki mały prezencik na moje 40 urodziny, które dziś obchodzę...
Co prawda tez bym wolał Znak równości, ale piosenki republiki trakatuje prawie jak swoje dzieci (kocham wszystkie)...
A poza tym na początek bardzo dobry Perfect, Kobranocka i Hey.
Za Kultem i SnaL niestety nie przepadam...
...a tak w ogóle to super, ze jest 3 Polski TOP...
zbyszu pisze:* 91 II E. Demarczyk - pamietam, jak na lekcji polskiego w szkole podstawowej pani puściła nam Demarczyk mówiąc: "Słuchajcie, to jest przepiękne". Większośc klasy ziewała. Ja też...ależ wtedy byłem głupi
Ja żałuję że w Liceum nie poszedłem na lekcję gdzie omawiali ten wiersz
uff Maryla się zachowała, ale to i tak stanowczo za nisko dla tego utworu. Wykorzystuję go w swojej prezentacji maturalnej i ostatnio mam do niego awersję. Ale to przez jeden wieczór kiedy to słuchałem go kilkanaście razy.
adamDD pisze:Witam
Dla mnie top się zaczął bardzo miło bo na 96 moja kochana Republika z Mamoną wraca do setki...
Taki mały prezencik na moje 40 urodziny, które dziś obchodzę...
Co prawda tez bym wolał Znak równości, ale piosenki republiki trakatuje prawie jak swoje dzieci (kocham wszystkie)...
A poza tym na początek bardzo dobry Perfect, Kobranocka i Hey.
Za Kultem i SnaL niestety nie przepadam...
...a tak w ogóle to super, ze jest 3 Polski TOP...
...pozdrawiam...
Najlepszego się życzy! Wychylę zdrowie piwkiem na grilu.
Rodowicz...
zbyszu pisze:* 91 II E. Demarczyk - pamietam, jak na lekcji polskiego w szkole podstawowej pani puściła nam Demarczyk mówiąc: "Słuchajcie, to jest przepiękne". Większośc klasy ziewała. Ja też...ależ wtedy byłem głupi
Ja żałuję że w Liceum nie poszedłem na lekcję gdzie omawiali ten wiersz
W tym czasie pewnie słuchałem własnie Kobranicki, Kultu i czy Poszła Czołgiem
kajman pisze:Z własnych utworów Strachów to dla mnie wszystkie bije Pogrzeb króla.
a z nie-własnych?
Takie na przykład: Encore jeszcze raz, A my nie chcemy uciekać stąd lub Zamknij wszystkie drzwi.
skoro Strachy tak magnetyzują, czas chyba pomyśleć o topiku Strachów przy kolejnym plebiscycie topowym
[fajnie że już niedługo Pidżamka będzie miała swoje topowe święto ]