Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Wiadomo już na ile piosenek będzie można głosować? Może pójść za ciosem i dać do rozdysponowania po 200 głosów?
A tak poważnie, to bardzo się cieszę, że ten Top się jednak odbędzie.
nie podoba mi się w zestawie do głosowania skład utworów Voo Voo, przecież Wagiel i spółka to nie tylko łobi jabi...uważam, że w dorobku mają wiele wspaniałości, które niestety nie znalazły w Trzecim Polskim TOPielcu swego miejsca, a szkoda
Tadzio3 by fajnie poprowadził Szczególnie że lubi polską muzykę
A Piotrkom zostawmy co Piotrkowskie zaś Niedźwiedziowi co Niedźwiedzkie - dobrze, że PTW prowadzi stała ekipa.
Tadzio3 by fajnie poprowadził Szczególnie że lubi polską muzykę
A i owszem. W tym roku w Radio Orbit prezentuję wszystkie piosenki z mojej listy wszech czasów i jest sporo polskich.
Widać Piotrki lubią polską muzykę
PS. Jak zwykle proszę moderatora, albo kogokolwiek innego, aby przez te 3 dni były 3 oddzielne wątki z komentarzami do topu by dało się to jakoś wszystko ogarnąć czytając to.
Też się bardzo cieszę, że Polski TOP jednak się odbędzie (wolę go od tego ogólnego).
Ciekawe jak na wyniki wpłynie fakt, że tak krótko można było głosować...
A swoją drogą 814 propozycji, a wśród nich nie ma dwóch moich największych hitów ostatniej dekady
1. Closterkeller - Ogród półcieni (szkoda że 3 nie lansowała tego kawałka - abslolutne arcydzieło muzyczne jak dla mnie)
2. Łzy - Oczy szeroko zamknięte... Nie cierpiałem tego zespołu dopóki nie usłyszałem tego kawałka... a po nim odmieniło mi sie prawie o 180 stopni... Rewelacyjne nagranie z bardzo dobrej ROCKOWEJ płyty "Nie czekaj na jutro"...
Wiem, że Trójka kompletnie olewa Łzy (ten zespół po prostu dla nich nie istnieje), ale spróbuję pomęczyć Radio Piotrków o zamieszczenie chocby w propozycjach do któregoś z kolejnych TOP-ów tych 2 (jak dla mnie) perełek ostatniej dekady...
wtedy będe mógł wybrać faktycznie swoją najlepszą polską 50-tkę...
...pozdrawiam...