tanatos pisze:Brrrrr. Geografia kojarzy mi się głównie z kuciem szczytów, pasm górskich, fałdowaniami i... WĘGLEM. Jałć. Nigdy się tego nie nauczę, w takim razie jak można tego uczyć innych?!
a mi się geografia kojarzy super dobrze. w wieku lat 5 siedziałem całe wieczory z atlasem i sobie przyswajałem stolice, flagi i waluty każdego państwa
Kertoip pisze:a mi się geografia kojarzy super dobrze. w wieku lat 5 siedziałem całe wieczory z atlasem i sobie przyswajałem stolice, flagi i waluty każdego państwa no i się przydało. drugie miejsce w województwie w jakimś prostym konkursie
Ja w wieku 5 lat uczyłam się składu chipsów w X językach.... To jakie są ulgi dla laureatów wojewódzkich?
Kertoip pisze:mi się geografia kojarzy super dobrze. w wieku lat 5 siedziałem całe wieczory z atlasem i sobie przyswajałem stolice, flagi i waluty każdego państwa
Piąteczka ziom, ja tak samo
Karinga widac nie powaliła słuchaczy na kolana. Ale myślę że wszystko zmieni się.
tanatos pisze:Geografia kojarzy mi się głównie z kuciem szczytów, pasm górskich, fałdowaniami i... WĘGLEM!
A ja bardzo lubiłem geografię polityczną.
Zaś geografia w szkole to był pikuś. Bardzo ważny przedmiot dla słuchacza Trójki, który powinien odznaczać się szeroką wiedzą o świecie
Kertoip pisze:a mi się geografia kojarzy super dobrze. w wieku lat 5 siedziałem całe wieczory z atlasem i sobie przyswajałem stolice, flagi i waluty każdego państwa
Ja też
Jest nas chyba wielu
Ten Kult do mnie nie trafia ale ja nie należę do kultologów.
Ciekawi mnie jak wysoko wdrapie się Czesław. Jestem dobrej myśli. Po Muńku spodziewałem się nawet pierwszej piątki ze Świętym. Jednak dużo mu do niej zabrakło.
Yacy pisze:ale to też jest TWC... jak świętować to świętować Minimax też musi odpocząć A ja osobiście mam jeszcze dwóch zaległych Manniaków do przesłuchania, więc sobie jakoś to wynagrodzę w wolny wtorek
mixplusik pisze: (a jestem w klasie mat-geo-ang...).
A ja taki właśnie sobie planuję
Radzę Ci dobrze: przemyśl to jeszcze Mam dość sprawdzianów z geografii z 10 szerokich tematów (np. "Wewnętrzne procesy kształtujące litosferę"), na 50 minut (takie długie że trzeba zostawać na przerwie). Dobrze że w moim LO jest jeszcze klasa mat-geo-inf-ang, więc mamy od nich większość pytań ze sprawdzianu (jest jeden nauczyciel geografii na całą szkołę). Pomyśleć, że byłem finalistą w województwie z tego przedmiotu...
Ostatnio zmieniony pt kwie 30, 2010 8:41 pm przez mixplusik, łącznie zmieniany 1 raz.