Kod: Zaznacz cały
|  24 |  18 |    8 |    -6 | Bright Lights - Placebo                                  | ZG   |Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
|  24 |  18 |    8 |    -6 | Bright Lights - Placebo                                  | ZG   |ja uczę gimnazjalistów!!!albarn pisze:Mam wrażenie że większośc forumowiczów to gimnazjaliści
Jeśli taka wola:sulko pisze:Może ktoś wrzucić poczekalnię? Czy może już była?
+-----+-----+------+-------+----------------------------------------------------------+------+
|  31 |  32 |      |    +1 | Many of Horror - Biffy Clyro                             | ZG   |
|  32 |  44 |      |   +12 | W Warszawie sen o sławie - Piotr Bukartyk                | PL   |
|  33 |  33 |      |     0 | Miasto kobiet - Cała Góra Barwinków                      | PL   |
|  34 |  36 |      |    +2 | To, że jesteś - Renata Przemyk                           | PL   |
|  35 |  34 |      |    -1 | Jesteś mały - Hurt                                       | PL   |
|  36 |  35 |      |    -1 | Psyche - Massive Attack                                  | ZG   |
|  37 |  37 |      |     0 | Qui êtes-vous? - Emmanuelle Seigner feat Roman Polanski  | ZG   |
|  38 |   0 |      |     N | Babyfather - Sade                                        | ZG   |
|  39 |  41 |      |    +2 | La Gloria - Gotan Project                                | ZG   |
|  40 |  39 |      |    -1 | I Put a Spell on You - Jeff Beck feat. Joss Stone        | ZG   |
|  41 |  47 |      |    +6 | For The New Year - Aga Zaryan                            | PL   |
|  42 |   0 |      |     N | Last of the American Girls - Green Day                   | ZG   |
|  43 |  40 |      |    -3 | Live Alone - Franz Ferdinand                             | ZG   |
|  44 |  38 |      |    -6 | Hollywood - Marina & The Diamonds                        | ZG   |
|  45 |   0 |      |     N | By the Sword - Slash feat. Andrew Stockdale              | ZG   |
|  45 |   0 |      |     N | Spark - Amy MacDonald                                    | ZG   |
|  46 |  45 |      |    -1 | Between The Lines - Stone Temple Pilots                  | ZG   |
|  47 |   0 |      |     N | Girl i Love You - Massive Attack & Horace Andy           | ZG   |
|  47 |  46 |      |    -1 | I Got You - Leona Lewis                                  | ZG   |
|  48 |  42 |      |    -6 | Winter is Never - Gazpacho                               | ZG   |
|  49 |   0 |      |     N | Odchodząc - Lena Piękniewska                             | PL   |
|  50 |  49 |      |    -1 | Rocket - Goldfrapp                                       | ZG   |
+-----+-----+------+-------+----------------------------------------------------------+------+
|  23 |  26 |    3 |    +3 | Miłość! Uwaga! Ratunku! Pomocy! - Hey                    | PL   |A czego dokładnie?fazzer pisze:ja uczę gimnazjalistów!!!albarn pisze:Mam wrażenie że większośc forumowiczów to gimnazjaliści
To po słabych, kiepskich i żenujących to olbrzymi postęp.PaTToN pisze:Ja spodziewałem się że płyta będzie świetna niestety jest tylko dobraGary pisze:[A ja uważam, że to najlepszy materiał jaki wyszedł spod ręki Gawlińskiego, od czasu wydania albumu "Kwiaty jak relikwie".

To co to za szkoła trzeciego Maja do szkołyuzi pisze:pewnie, że są! 3 godziny powtórzenia z planimetrii, jejeje, a w poniedziałek sprawdzian, jejeje

geografiitanatos pisze:A czego dokładnie?fazzer pisze:ja uczę gimnazjalistów!!!albarn pisze:Mam wrażenie że większośc forumowiczów to gimnazjaliści
skoro takie klocki to może wpuścić do zestawu Dziewczynę z okiem na przedzie.Neo01 pisze:Florencja spada. Załamka

A ja żywię, ubieram, etcetera.fazzer pisze:(...)
ja uczę gimnazjalistów!!!

o którym/ych pisał ku3a, więc może będzie skok, że hey
  o którym/ych pisał ku3a, więc może będzie skok, że hey 
A live na www.lp3.plJaceK pisze:Jeśli taka wola:sulko pisze:Może ktoś wrzucić poczekalnię? Czy może już była?
...
po 22.00 wszystko i jeszcze więcej w Archiwum http://www.lp3.pl
dziesiątego.PaTToN pisze:To co to za szkoła trzeciego Maja do szkoły

póki co muszę jakoś dotrwać do końca pierwszej klasy LO...
 póki co muszę jakoś dotrwać do końca pierwszej klasy LO... Mój nr 1?
 Mój nr 1? 
A ja mam baaardzo śmie.. yy zabawną panią od gejografiifazzer pisze:geografii