Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zawiesina pisze:Ciekaw jestem jak wyrobią się z 10 kawałkami w tej godzinie. Trzeba się sprężyć nawet jeśli pojawią się takie krótkie utwory jak "Yesterday" czy "What A Wonderful World".
Zawiesina pisze:Ciekaw jestem jak wyrobią się z 10 kawałkami w tej godzinie. Trzeba się sprężyć nawet jeśli pojawią się takie krótkie utwory jak "Yesterday" czy "What A Wonderful World".
Plusem tego będzie krótkie wysłuchiwanie Pana Metza
mrsap pisze:"Again" to zupełnie inna bajka niż The Doors...
Mnie tego typu prehistoryczna muzyka zupełnie nie rusza, za to Archive mógłbym słuchać godzinami...
Dla mnie Again to też taka porehistoryczna muzyka tylko nagrana w naszych czasach.
Ja bym tak nie powiedział... Może Archive gra muzykę ponadczasową? W "Again" słychać wpływy muzyki czasów nowożytnych, jest sporo elektroniki. Dla mnie jest to jak najbardziej nowoczesny zespół.
saferłel pisze:Hmm jeśli lista nie będzie się zmianić mimo wszystko to będzie nudnie. Szczerze mówiąc wolałbym żeby weszło kilka nowych utworów, kosztem starych. Choć i tak ludzie z uporem maniaka do konca będą na PF i Dire Straits głosowac. W końcu to będzie nuudne.
Jest mnóstwo starych wspaniałych nagrań, które pasują jak ulał do Topu Wszech Czasów, a nie są często grane w radiu. Też jestem za zmianami, ale wolałbym żeby na Topie pojawiały się jako nowości stare, sprawdzone przeboje. Brak mi U.K., America, Elvisa Presley'a, Arethy Franklin, Niny Simone..... mógłbym wymieniać..... no i przede wszytskim "Dust in the wind" zespołu Kansas.
60. Kolejny raz Sting. "Anglik w Nowym Jorku" zawsze bardzo mi się podobał, m.in. za nietypowe wstawki muzyczne, no i też przedkładam herbatę nad kawę .
"Nothing Compares 2U" - jeden z najcudowniejszych tekstow w historii muzyki.
taki prosty, taki prawdziwy, taki zyciowy, taki... przepiekny.
nothing compares 2u...
Nota bene Prince napisał ją dla mało znanej grupy The Family (nie mylić ze znaną grupą Family, w której śpiewał Roger Chapman, znany także z duetu z Oldfieldem).
59. "Nothing Compares To You" - nie wiem, czy zagłosuję na największy przebój Sinead (choć to nie jej dzieło, tylko Prince'a) w tym tygodniu na LP3, ale tam na pewno wskoczy (a raczej wskoczyłoby) dużo wyżej .
mrsap pisze:
Ja bym tak nie powiedział... Może Archive gra muzykę ponadczasową? W "Again" słychać wpływy muzyki czasów nowożytnych, jest sporo elektroniki. Dla mnie jest to jak najbardziej nowoczesny zespół.
Ja temu nie przeczę, ale dla mnie to kompozycja w stylu lat 70-tych.
Don't Give Up - kocham Petera, ale jednak wolałbym by na lisćie mojawiło się Sladgehammer czy Steam.
Męczą to Don't Give Up. Jakieś nowe propozycje za rok powinni dać, nawet nie wypada takiemu artyście przyznawać tak mało miejsc....
PS - oczywiście bardzo lubię DGU.
Ostatnio zmieniony sob gru 30, 2006 10:20 pm przez saferłel, łącznie zmieniany 1 raz.