Kod: Zaznacz cały
| 47 | 46 | | -1 | I Got You - Leona Lewis | ZG |
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
| 47 | 46 | | -1 | I Got You - Leona Lewis | ZG |
Dobry wieczórkrzysiek83 pisze:Dzień dobry.
Dzień dobry, widzę, że zmieniłeś lokalizację.krzysiek83 pisze:Dzień dobry.
Widzę, że "konkursencja" mi wyrasta. Zawsze myślałem, że mój KONKURS pisany samymi wielkimi literami jest jeden jedyny i unikalny, a tu taki drugi znienacka wyskoczył.jotem3 pisze: A ja już teraz, póki nie zabrzmiało jeszcze ABC i The Look Of Love, zapraszam Was na KONKURS.
No proszę, a mojemu nie udało się nigdy wycyganić nawet przydeptanego singla...jotem3 pisze: Nagrody na konkurs przekazał Marek Niedźwiecki
To jest temat tygodnia!tanatos pisze: Jestem wykończona radioaktywnymi biedronkami.
| 47 | 0 | | N | Girl i Love You - Massive Attack & Horace Andy | ZG |
to przed moją audycją świetlana przyszłość.LLucky pisze:Radioaktywność wchodzi pod strzechy!
| 46 | 45 | | -1 | Between The Lines - Stone Temple Pilots | ZG |
| 45 | 0 | | N | Spark - Amy MacDonald | ZG |
Witam wszystkichKonradKombajn pisze: wybiera sie ktos na jutrzejszy rekord do wroclawia?
Nie da się ukryć. Nigdy nie wiadomo gdzie los człowieka rzuci.słoik pisze:Dzień dobry, widzę, że zmieniłeś lokalizację.krzysiek83 pisze:Dzień dobry.
Ciekawe, czy powstał po przemieszczeniu skały macierzystej, czy po fałdowaniu...KonradKombajn pisze:nie, nie, nie! nawet p. Piotr o wunglu gada
| 45 | 0 | | N | By the Sword - Slash feat. Andrew Stockdale | ZG |
ja też jakoś nie na czasie...słoik pisze:Czy mnie coś ominęło? Jakie biedronki, jaki wungiel? Czuję się jakoś niemodnie retro.
http://www.testgimnazjalny.pl/słoik pisze:Czy mnie coś ominęło? Jakie biedronki, jaki wungiel? Czuję się jakoś niemodnie retro.