Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
yyy eeee hhhhh |panienka lekkich obyczajów| jaka kicha. ENTER SANDMAN cieszy ale sposób |p***********a| pozycji jest nie do pokonania nawet przez Szydłowską.
Enter wychodzi mi na 88 pozycji A TERAZ PAN PIOTR MOWI ŻE NA 90 !!! a jeszcze Metz Wspomniał że Dorosłe dzieci zagrane po childen of sanchez powinny dzielić childen i pawia. To |panienka lekkich obyczajów| mać jak są podwójne pozycje w topie to chyba można by je powiedzieć na początku dla notujacych, prawda. |sp********| z forum dalej notować wszystkie potknięcia. pozdrowionka do |*****| nędzy.
na jakis wyszedłem z komputerka, ale znowu bede musiał opuścić go. Będę słuchał tylko kawałkami.
Na liście zdecydowanie za nisko "Korowód"(na który głosowałem), "Ocalić od zapomnienia" i "Paw"
A teraz momumentalny Czesław Niemen w jego najciekawszym wcieleniu czyli "Bema pamięci..."
Ostatnio zmieniony sob gru 30, 2006 6:49 pm przez tadzio3, łącznie zmieniany 1 raz.
Z moich głosów jak dotąd pojawił się "Korowód" na 99. .
Coś się nie zgadza z pozycjami (chyba są podwójne), ale póki lecą takie perły jak teraz "Bema pamięci..." (na 88.?), przymykam na to chwilowo oko .
To już trzeci utwór z kategorii "długasów" (wcześniej Korowód i Children Of Sanchez), a czeka nas jeszcze co najmniej jeden, choć niekoniecznie dziś (Shine On You Crazy Diamond).
bobby-x pisze:Enter wychodzi mi na 88 pozycji A TERAZ PAN PIOTR MOWI ŻE NA 90 !!! a jeszcze Metz Wspomniał że Dorosłe dzieci zagrane po childen of sanchez powinny dzielić childen i pawia. To panienka lekkich obyczajów mać jak są podwójne pozycje w topie to chyba można by je powiedzieć na początku dla notujacych, prawda.
Bobby, witaj w klubie. Wkurza mnie ten Metz nieprzecietnie. Oczywiscie w 100% zgadzam sie z tym, ze mogl powiedziec podwojne pozycje. Zreszta przewidzialem, ze moga byc z tym problemy i pierwszy raz w trakcie spisywania Topu teraz robie tylko notatki na brudno, a nie od razu w wersji ostatecznej.
GregF pisze:To już trzeci utwór z kategorii "długasów" (wcześniej Korowód i Children Of Sanchez), a czeka nas jeszcze co najmniej jeden, choć niekoniecznie dziś (Shine On You Crazy Diamond).
Ja nigdy nie notowałem Topu Wszechczasów, więc nawet nie zauważyłem tej pomyłki...
Teraz za to mogę sobie spokojnie odejść od radia...
"Bema pamięci żałobny rapsod" brzmiał przepięknie. Szkoda, że dopiero pierwszy raz puszczają drugą pięćdziesiątkę, bo jest ona równie dobra jak pierwsza.
GregF pisze:Z moich głosów jak dotąd pojawił się "Korowód" na 99. .
Coś się nie zgadza z pozycjami (chyba są podwójne), ale póki lecą takie perły jak teraz "Bema pamięci..." (na 88.?), przymykam na to chwilowo oko .
Faktycznie, właśnie oglądałem Twój top i Korowód jak byk na szóstym. A z mojego zestawu jak na razie ani jednej piosenki. Może jednak będą wyżej, choć podejrzewam, że mojego pierwszego (a Twojego drugiego nie będzie).
87. Dzwonią "Telefony", czyli Republika też się przebiła do setki . Mam nadzieję, że nie po raz ostatni w tym Topie, bo głosowałem na "Obcego astronoma".
GregF pisze:To już trzeci utwór z kategorii "długasów" (wcześniej Korowód i Children Of Sanchez), a czeka nas jeszcze co najmniej jeden, choć niekoniecznie dziś (Shine On You Crazy Diamond).
No i oczywiście Again Archive.
Faktycznie - czyli razem z przypomnianym wcześniej "The End" Doorsów mamy jeszcze przed sobą co najmniej trzy "długasy" .