Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
też jestem ale zaraz wracam do Adasia.....trudno TOP musi poczekać.
A p. Metz dzisiaj nawet OK - w zeszłym roku próbował z notowania zrobić audycję autorską - nawet kilka maili wymieniliśmy na ten temat....niestety został przy swoim....
A jednak są podwójne pozycje
93. All along the watchtower - Jimmy Hendrix kolejna rewelacja
a tak przy okazji to jutro w Tv "Forrest Gump" albo w Nowy Rok
JaceK pisze:Wolałbyś Szydłowską w tym miejscu? Chyba nie...
oczywiscie, ze nie. Szydlowskiej nie lubie najbardziej z obecnych prezenterow Trojki, ale Metz na drugim miejscu, wiec marna to pociecha. No ale trudno, skupmy sie na muzyce, bo jest piekna.
Pierwsza piosenka, której ewidentnie nie lubię. A Turbo nagrał według mnie jeden z najlepszych utworów polskiego rocka - Fabrykę keksów (znakomita wersja studyjna z 1981 roku).
kajman pisze:Pierwsza piosenka, której ewidentnie nie lubię. A Turbo nagrał według mnie jeden z najlepszych utworów polskiego rocka - Fabrykę keksów (znakomita wersja studyjna z 1981 roku).
A dla mnie "Dorosłe dzieci" to jeden z 10ciu polskich hitów wszechczasów. Ale jestem ciekaw tego utworu, także jakbyś mógł go gdzieś udostępnić
kajman pisze:Pierwsza piosenka, której ewidentnie nie lubię. A Turbo nagrał według mnie jeden z najlepszych utworów polskiego rocka - Fabrykę keksów (znakomita wersja studyjna z 1981 roku).
A dla mnie "Dorosłe dzieci" to jeden z 10ciu polskich hitów wszechczasów. Ale jestem ciekaw tego utworu, także jakbyś mógł go gdzieś udostępnić
Mogę spróbować przesłać mailem albo udotępnić tutaj (tylko nie wiem, jak to zrobić).
heh, wspolczuje moim sasiadom, bo przy "Enter Sandman" wieza poszla na maksa . Choc wlasciwie jakie tam wspolczuje, przeciez to bylo "Enter Sandman"! Ale teraz juz wszystko wrocilo do normalnego stanu. Dobra, ide teraz cos na gardlo wziac .