Nie przesadzaj, mogą załapać się do pucharów.krzysiek83 pisze:Ludzie! Błądzicie
Niebiescy są do...kitu

A tak w ogóle to dziwne, że u mnie wygrała ta strona co u Ciebie.
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Nie przesadzaj, mogą załapać się do pucharów.krzysiek83 pisze:Ludzie! Błądzicie
Niebiescy są do...kitu
Była prośba, żeby takich informacji nie przekazywać.Neo01 pisze:Xxxxxxxxx też?krzysiek83 pisze:Ludzie! Błądzicie
Niebiescy są do...kitu
Przecież to krzysiek zgłosił ten utwór, więc nie wiem co za problem. Chyba źle zrozumiałeś intencje, bo mi chodziło właśnie tylko o ten fakt i nic więcejkajman pisze:Była prośba, żeby takich informacji nie przekazywać.Neo01 pisze:Xxxxxxxxx też?
No to sorry, bo pamiętałem, że krzysiek83 zgłosił xxxxxx xxxxxxxxx i poza tym... no może nie będę pisał.Neo01 pisze:Przecież to krzysiek zgłosił ten utwór, więc nie wiem co za problem. Chyba źle zrozumiałeś intencje, bo mi chodziło właśnie tylko o ten fakt i nic więcejkajman pisze:Była prośba, żeby takich informacji nie przekazywać.Neo01 pisze:Xxxxxxxxx też?
Nie pisz, to mogłoby zaszkodzić tej bardzo dobrejkajman pisze:pamiętałem, że krzysiek83 zgłosił xxxxxx xxxxxxxxx i poza tym... no może nie będę pisał.
Chodziło o to, że nie pamiętałem, co było u Ciebie drugie, ale wydawało, że na innej pozycji niż naprawdę, stąd nie do końca... oj, mieszam.krzysiek83 pisze:Nie pisz, to mogłoby zaszkodzić tej bardzo dobrejkajman pisze:pamiętałem, że krzysiek83 zgłosił xxxxxx xxxxxxxxx i poza tym... no może nie będę pisał.piosence.
hm. a ja mam 11:5 dla czerwonych.ku3a pisze:u mnie 10:4. tak jak się mogłem spodziewać - dla czerwonych.
to pewnie byłeś na innym forumsaferłel pisze:system finałowy był tam totalnie zwariowany, jakiś nielogiczny.
1. Gdzie i kiedy wspomniane i dlaczego to wymieniasz?saferłel pisze:1. Z mojej jedenastki zostało 6 nagrań plus wspominane xxxx
2. tego nie napiszę, bo pewnie ktoś by mnie wyiksował, ale zapewne będzie się działo:
My Dying Bride - Failure vs. The Decemberists - The Wanting Comes In Waves / Repaid
Myślę, że fani pewnego zespołu z lat 80 i 90 będą wiedzieć kogo wybraćNa zasadzie - nie dublować legendy
Już o nich wcześniej pisałem....a może nie?, a może też byli zaiksowanikajman pisze:Gdzie i kiedy wspomniane i dlaczego to wymieniasz?
Moim zdaniem sugerujesz. Zarówno tym, że piszesz, że im kibicowałeś i tym, że to świetna kapela. Ale na pewno są tacy, ktorzy uważają odwrotnie, że to beznadziejna kapela. No i poza tym, skoro przeciwnik też się dostał, to znaczy, że też jest wysoko ceniony i może dokopać temu zawodnikowi.saferłel pisze:Już o nich wcześniej pisałem....a może nie?, a może też byli zaiksowaniJest kilka opcji hehe.
Naprawdę nie mogę wymieniać tutaj nazwy tego zespołu? Przecież nic nie sugeruję tym wpisem. To absolutnie poboczny wątek. Po prostu podkreśliłem to, że xxx (skoro w grze zostało xxx, to xxx nie jest chyba jednak najlepszą cenzurą, łapiecie?) byli specyficznym przypadkiem. Od początku im kibicowałem, ale celowo nie dałem do jedenastki, bo wiedziałem, że przejdą dalej
I proszę jak pięknie wylądowali. Bardzo się cieszę, że ktoś zgłosił ten zespół i ma on okazję zaistnieć na forum Trójki. To świetna kapela!