Yacy pisze:wypadły moje numery 9, 10, 11 ... dobrze, że od tej strony
U mnie też poodpadały od tej strony: 6, 7, 8, 9, 10, 11.
Dobrze, że obydwa zgłoszone przeze mnie utwory są nadal w grze.
W tej rundzie będzie blisko remisu między niebieskimi a czerwonymi.
U mnie 7:9.
Z 6 dogrywek 3 niespodzianki: 57 wygrywa z 54, 25 z 21 (już drugi raz bije teoretycznie silniejszego) oraz (i to jest supersensacja) 10 z 3. 7 wygrało z 8, chociaż poprzednio przegrało z 16.
Odpadł mój nr 1, ostatnia moja propozycja, nr 6 poległ w walce z nr 5 i 11 też wypadła, ale i tal jestem zadowolony bo przeciesz mogło byc gorzej zostały moje nr 2,3,4,5,7,8,9,10 i jak tu nie byc zadowolony. Wesołych Świąt.
z mojej dziesiątki odpadł teraz tylko numer 6.
nr 4. walczy teraz z numerem 8.
w tej rundzie chyba będę miał jednak problem z wyborem w jednej parze...
jedna para jest bardzo mocna... szkoda...
ufff... ale mi ulżyło z powodu moich propozycji...
a i ranking się nieźle trzyma: cała 13 bez 2 utworów w komplecie. i nawet jakoś się łatwo zagłosuje.
Odpadły moje n-ry 7,9 i 10, co specjalnym zaskoczeniem dla mnie nie jest, super że ostała się pierwsza 6.
Nr 2 walczy z 6 (największy problem), a 8 z 11 - no trudno, dobrze że nie więcej.
Dramatów specjalnych nie było. Jedna para była tak wyrównana, że jest mi zupełnie obojętne kto przejdzie dalej. Zdarzyła się niespodzianka, źle oceniłem jeden utwór (poza top 20), a ten dosyć pewnie ograł miejsce 11 po pierwszej fazie.
krzysiek83 pisze:Ludzie! Błądzicie
Niebiescy są do...kitu
Apoptygma też?
9:5 dla... jednak błękitni zwyciężyli bez problemu
W jednej parze nie wskazałem zwycięzcy, gdyż oba nagrania odrzuciłem w 1. fazie. W jednej parze było bardzo ciężko się zdecydować (na żaden z tych utworów nie oddałem głosu), ale w końcu przeważył pewien sentyment