akurat Florencja sprzed dwóch lat zagrała przyjemnie

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Kod: Zaznacz cały
|  33 |  34 |      |    +1 | Jesteś mały - Hurt                                   | PL   | LOL
 LOL  
 Póki co Hurt - tak tak Panie Matt - ranią strasznie tym nagraniem
 Póki co Hurt - tak tak Panie Matt - ranią strasznie tym nagraniem 
moja piosenka miesiąca-kojarzy mi się z wiosną - kocham ją!sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 34 | 37 | | +3 | Dog Days Are Over - Florence & The Machine | ZG |
Też nie lubisz wiosny ?papuga075 pisze: Chyba nikt nie lubi zmian a to wszystko na to wskazuje - wszędzie!!!

|  32 |  36 |      |    +4 | Bring Me Home - Sade                                 | ZG   |Don't worrypedrocosta pisze:Not looking good for a Don Pedro comebackLOL

Zbycho jak to leciało? Taki mały...taki dużysk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 33 | 34 | | +1 | Jesteś mały - Hurt | PL |

At least you can say you're not one-hit wonder.pedrocosta pisze:Not looking good for a Don Pedro comebackLOL
|  31 |  40 |      |    +9 | Forever Young - Madness                              | ZG   |Ale ze mnie znaffcakasiasia pisze: Zbycho jak to leciało? Taki mały...taki duży
no nie dla mnie to nie dla mnie...
 - wejście do 30-tki im wróżyłam ! Takiemu koszmarowi ..
  - wejście do 30-tki im wróżyłam ! Takiemu koszmarowi ..Kod: Zaznacz cały
+-----+-----+------+-------+------------------------------------------------------+------+
|  31 |  40 |      |    +9 | Forever Young - Madness                              | ZG   |
|  32 |  36 |      |    +4 | Bring Me Home - Sade                                 | ZG   |
|  33 |  34 |      |    +1 | Jesteś mały - Hurt                                   | PL   |
|  34 |  37 |      |    +3 | Dog Days Are Over - Florence & The Machine           | ZG   |
|  35 |  35 |      |     0 | Natalia - Sidney Polak                               | PL   |
|  36 |  41 |      |    +5 | Fireflies - Owl City                                 | ZG   |
|  37 |  45 |      |    +8 | I Put a Spell on You - Jeff Beck feat. Joss Stone    | ZG   |
|  38 |  38 |      |     0 | STYLO - Gorillaz, Mos Def, Bobby Womack              | ZG   |
|  39 |  48 |      |    +9 | Psyche - Massive Attack                              | ZG   |
|  40 |  46 |      |    +6 | For The New Year - Aga Zaryan                        | PL   |
|  40 |  44 |      |    +4 | Live Alone - Franz Ferdinand                         | ZG   |
|  41 |   0 |      |     N | Hollywood - Marina & The Diamonds                    | ZG   |
|  42 |  36 |      |    -6 | Doskonały pomysł - No! No! No!                       | PL   |
|  43 |   0 |      |     N | W sam raz - Czesław Śpiewa                           | PL   |
|  43 |  43 |      |     0 | Winter is Never - Gazpacho                           | ZG   |
|  44 |  42 |      |    -2 | Everybody Hurts - Helping Haiti                      | ZG   |
|  45 |   0 |      |     N | The Flood - Katie Melua                              | ZG   |
|  46 |   0 |      |     N | To że jesteś - Renata Przemyk                        | PL   |
|  47 |   0 |      |     N | Grzesznicy - Robert Gawliński                        | PL   |
|  48 |   0 |      |     N | Miasto kobiet - Cała Góra Barwinków                  | PL   |
|  49 |   0 |      |     N | Qui Etes Vous? - E. Seigner & R. Polański            | ZG   |
|  49 |   0 |      |     N | La Gloria - Gotan Project                            | ZG   |
|  50 |  49 |      |    -1 | The Captain - Biffy Clyro                            | ZG   |
+-----+-----+------+-------+------------------------------------------------------+------+HEHE True. Even if it made it only one week I am no longer a one hit wondersłoik pisze:At least you can say you're not one-hit wonder.pedrocosta pisze:Not looking good for a Don Pedro comebackLOL

Zmiany to niepewność, wiosnę lubię ale nie lubie gdy dookoła taka irracjonalna głupawka miłości na wiesnelady pisze:Też nie lubisz wiosny ?papuga075 pisze: Chyba nikt nie lubi zmian a to wszystko na to wskazuje - wszędzie!!!

|  30 |  25 |    4 |    -5 | Canonade - Dick4Dick                                 | PL   |Kod: Zaznacz cały
|  29 |  33 |    1 |    +4 | Cztery wieki później... - Hunter                     | PL   |o ho! a jak tam kocham wszystko co irracjonalne-tak już mam...wiosna ach że Ty...papuga075 pisze:Zmiany to niepewność, wiosnę lubię ale nie lubie gdy dookoła taka irracjonalna głupawka miłości na wiesnelady pisze:Też nie lubisz wiosny ?papuga075 pisze: Chyba nikt nie lubi zmian a to wszystko na to wskazuje - wszędzie!!!