Obietnice trzeba spełniać... pauza inaczejKonradKombajn pisze:mam nadzieje ze nie dotrzymasz slowasemuś pisze:Jak już wcześniej napisałem przerzucam się na Disco Polo. Od tanatosa: NIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Obietnice trzeba spełniać... pauza inaczejKonradKombajn pisze:mam nadzieje ze nie dotrzymasz slowasemuś pisze:Jak już wcześniej napisałem przerzucam się na Disco Polo. Od tanatosa: NIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W poniedziałek we Wrocławiu. Bilet już mam!!!JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 4 | 6 | 6 | +2 | Dalej niż sięga myśl - Raz, Dwa, Trzy | PL |
no ba! ale jak będzie Staś to obawiam się, że zrezygnuje z Openera-kocham dzieci i nic na to nie poradzę-nawet bardziej niż koncertylampart pisze:Stasia też?kasiasia pisze:W sprawie noclegu-dzwońcie kochani przenocuje kogo trzeba
Obowiązują śpiworki? Kołderki? Strój Adama?lampart pisze:Stasia też?kasiasia pisze:W sprawie noclegu-dzwońcie kochani przenocuje kogo trzeba
Szymek, ani mi się waż !!! Bo będę musiała wyrzec sie Ciebie, mego brata najukochańszego i chyba jedynegosemuś pisze:Jak już wcześniej napisałem przerzucam się na Disco Polo. Od tanatosa: NIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To od mojej siostry dawniej słyszałem: "Chwytamy muchy w paluchy, kładziemy muchy na blachy, robimy z muchy wybuchy, radości mamy po pachy"marsiv pisze:"Łapali my muchi palcami za brzuchi,rzucali o ściane i byli wybuchi"
Ok. Przyjeżdżamy. Słowo się rzekło. Masz przechlapane.kasiasia pisze:no ba! ale jak będzie Staś to obawiam się, że zrezygnuje z Openera-kocham dzieci i nic na to nie poradzę-nawet bardziej niż koncertylampart pisze:Stasia też?kasiasia pisze:W sprawie noclegu-dzwońcie kochani przenocuje kogo trzeba
Ratty pisze:[...] mego brata najukochańszego i chyba jedynegosemuś pisze:Jak już wcześniej napisałem przerzucam się na Disco Polo. Od tanatosa: NIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WitamyMartAnna pisze:Matko, po 2 godzinachwreszcie mi się udało zarejestrować na tym forum. No to witam i słucham wreszcie z Wami. O, Raz Dwa Trzy, czyli dobrze trafiłam!
Kurna, skąd ten cytat??? Bo znam a teraz mam zagwostkę. Proszę o odpowiedź!!marsiv pisze:"Łapali my muchi palcami za brzuchi,rzucali o ściane i byli wybuchi"
Kod: Zaznacz cały
| 3 | 5 | 6 | +2 | Amnezja - Kult | PL |
Słuszna racja Panie ZbigniewieZbigniewHoldys pisze:A ja milczę sobie.
Obserwuję.
Obserwuję jak się przejmujecie i czym się przejmujecie.
Lista Trójki jest w sumie jedyną listą muzyczną w Polsce, na poziomie, gdzie dźwięki i myśli mają znaczenie. Warto jej słuchać, jak widzę.
Ciekawe, ale prowadzący - i tu bez wazeliny - mają w tym wieeeelki udział.
Kiedy liestę prowadzi głupek, rajcuje się stanikiem wokalistki, tym że jej pies zrobił siku w taksówce - lista jest na poziomie podłogi w tej taksówce.
Kiedy prowadzi ktoś, kto się przejmuje, kto słucha słuchaczy, kto lubi muzykę, to to słychać między dźwiękami.
Szkoda, że Trójką targają turbulencje, bo to jest klan dobrych ludzi, niezginalnych osobowości. Nie powinni być wkręcani w rozgrywki polityczne. Nie powinni. Powinni móc realizowac swoje światy - muzyczne, społeczne, duchowe, powinni kultywować rozum i wrażliwość.
Trójka to Mann, Baron, Niedźwiecki, Kaczkowski (NARESZCIE!), to Zosia Sylwin ze swoimi koncertami, to Stelmach, to Orzeszek, Dobroń, Jethon i wieeelu innych, których dziś nie wyliczę z pustej głowy.
Są takie miejsca, które nie poddają się czasowi. Muzea, parki, ogrody zoologiczne, kawiarnie, cukiernie. Trójka jest tym wszystkim. Dlatego Kubę wysłałem najpierw do nich. Mogli odrzucić, nie pokochać, nie miałbym żalu, bo znam życie dość dokładnieAle wiedziałem, że nie wyrzucą do kibla.
I cała ta lista pokazuje, że w Trójce słucha się muzyki.
Oto moje słow na dziś, hehe.
Żeby nikt nie mówił, że siedziałem i milczałem, jedynie bucząc "uuuuuu".
ZH
Wow - rzekłbym - amen.ZbigniewHoldys pisze:A ja milczę sobie. (...) ZH
raz dwa trzy oddajesz mi !lampart pisze:W poniedziałek we Wrocławiu. Bilet już mam!!!JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 4 | 6 | 6 | +2 | Dalej niż sięga myśl - Raz, Dwa, Trzy | PL |
panie Zbigniewie, pan już tyle słów wypowiedział (między innymi w swoich utworach), więc nikt nie będzie miał tego panu za złe.ZbigniewHoldys pisze:Żeby nikt nie mówił, że siedziałem i milczałem, jedynie bucząc "uuuuuu".
Ciszę w mym domu przerwał głośno wykrzyknięty przeze mnie cytat z "Dnia Świra" ... Dżizas, k.........JaceK pisze:Kinga (?) zapowiada:Kod: Zaznacz cały
| 3 | 5 | 6 | +2 | Amnezja - Kult | PL |
nie pamiętam ale jakiś film chybaRatty pisze:Kurna, skąd ten cytat??? Bo znam a teraz mam zagwostkę. Proszę o odpowiedź!!marsiv pisze:"Łapali my muchi palcami za brzuchi,rzucali o ściane i byli wybuchi"