Kod: Zaznacz cały
| 5 | 8 | 6 | +3 | Przesilenie - Muchy | PL |
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
No ja jak zawsze ale czy na wszystkie dni? zobaczymy. W sprawie noclegu-dzwońcie kochani przenocuje kogo trzebaRatty pisze:Semuś, Tanatos, przyznawać się!!Bartas pisze:świetny utwór, a tak swoją drogą kto z Was wybiera się na Open'era ?
Usta jak usta, ale te dziąsła.JaceK pisze:Rzeczywiście... wyraziste! zwłaszcza w niektórych ujęciach.zbyszu pisze:(...) Kiedyś kochałem się w ustach pani Skin
Pozdrowić!Jopkolog pisze:Dobry wieczór!lampart pisze:Wśród przeglądających widzę Jopkologa. Ciekawe czy PanMarek już doleciał?Doleciał
kasiasia pisze:W sprawie noclegu-dzwońcie kochani przenocuje kogo trzeba
mam nadzieje ze nie dotrzymasz slowasemuś pisze:Jak już wcześniej napisałem przerzucam się na Disco Polo. Od tanatosa: NIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daj namiarykasiasia pisze:No ja jak zawsze ale czy na wszystkie dni? zobaczymy. W sprawie noclegu-dzwońcie kochani przenocuje kogo trzebaBartas pisze:świetny utwór, a tak swoją drogą kto z Was wybiera się na Open'era ?
Stasia też?kasiasia pisze:W sprawie noclegu-dzwońcie kochani przenocuje kogo trzeba
Najlepsza piosenka z ostatniej płyty która mnie trochę rozczarowała. Bardzo Polska lista, czekam już tylko na jeden awansJaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
Nie wierzęsemuś pisze:Jak już wcześniej napisałem przerzucam się na Disco Polo.
Tak, pozdrowić proszę!lampart pisze:Pozdrowić!Jopkolog pisze:Dobry wieczór!Doleciał
Mnie jakoś wyjątkowo dobrze dziś brzmią, tak jak i Skunk. Może nr 1?pablo1237 pisze:Muchy wpadają w ucho od pierwszego dźwięku
| 4 | 6 | 6 | +2 | Dalej niż sięga myśl - Raz, Dwa, Trzy | PL |
ha ha, jesli chodzi o kawalerów to tylko zdeklarowanych innych nie przyjmuje pod dachzbyszu pisze:Zalatwiasz nocleg dla zadeklarowanego kawalera z Warmii?kasiasia pisze: tra la la będzie w Gdyni na heineken-e tra la la la