Aczkolwiek mimo że Hołdys na Liście cieszy, to martwi że Pedro spadł... Zamiast A-ha mógłby wejść i byłyby 3 nowości, które ja w tym tygodniu promowałem .
lampart pisze:to zadaj jakieś pytanie, na które tylko Hołdys zna odpowiedź. Wiem, że potrafisz
Jakby to faktycznie był pan Hołdys to zapytałbym go, czy gdzieś można zdobyć nagranie pewnego genialnego utworu Dzikiego Dziecka, którego niestety nie nagrała Frąckowiak (chociaż w sumie miało to jeden plus).
Ostatnio zmieniony sob mar 20, 2010 9:39 pm przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
lampart pisze:to zadaj jakieś pytanie, na które tylko Hołdys zna odpowiedź. Wiem, że potrafisz
Jakby to faktycznie był pan Hołdys to zapytałbym go, czy gdzieś można zdobyć nagranie pewnego genialnego utworu Dzikiego Dziecka, którego niestety nie nagrała Frąckowiak (chociaż w sumie miało to jeden plus).
Miszon pisze:Aczkolwiek mimo że Hołdys na Liście cieszy, to martwi że Pedro spadł...
Wyszło na to, że dziś o ostatnie wolne miejsce wśród nowości rywalizowali dwaj forowicze.
Ech, żebyż to było "You don't know what love is, you just do as you're told", nawet gdyby nagrali ją Editors.
Pamiętajcie, że piosenka Kuba ma imię, nie tytuł, więc piszemy Kuba bez cudzysłowu (nie "Kuba").
A to ciekawe.
Z innej strony - nic w przyrodzie nie ginie - spadł z Listy jeden forowicz (Pedro Costa), to wszedł na niego miejsce inny (Zbigniew Hołdys). To dopiero sytuacja niesamowita!
(swoją drogą - mieliśmy tu Saluminesię, ale Hołdys! )
Fabryki Keksów z Haliną do końca nie nagraliśmy, bo cenzura zatrzymala w trakcie nagrywania przez HF śpiewu. Chodziło o to, że bohater skakał z parapetu, a cenzorka twierdziła, że nie jest aż tak źle, żeby ludzie w Polsce z okien skakali.
LLucky pisze:
Może nie jest tak, żebym nie lubił wiosny, ale solidaryzuję się w tęsknocie za zimą. Ale taką ze śniegiem, bo wtedy rzeczywiście jest czysto jak w bajce. I gdy powietrze iskrzy od mrozu... I gdy wiatr zacina... Taką kocham całym sercem.
"Nie chcę teraz wiosny! Nie chcę teraz wiosny!"
Kocham Cię
No cóż, niestety ta miłość pozostanie nieodwzajemniona. Jak wspomniałem wcześniej - ja kocham tylko zimę. Taki ze mnie zimny drań.