abd3mz pisze:ja też nie wiem.
Lao Che na pierwsze miejsce! ale lepiej 'Sam O' tnosc', 'Historia stworzenia świata' albo 'Dłonie'.
A może tytułowy song ? wsystkie sa super
Tytułowy song jest genialny!! Nie wiem dlaczego, ale bardzo mi się
spodobało "Życie jest jak tramwaj" => może dlatego, że jestem Miłośnikiem KM
i "Magistrze Pigularzu".
Całą płytę na listę! (ma być pozytywnie)
mam nadzieje ze kolejnym singlem LAO CHE będą "Dłonie"
Jak dla mnie to może zostać wszystko po startemu to znaczy bez zmian w pierwszej trójce. No może fajnie by był gdyby Pearl Jam dostał się na pierwsze. W końcu nie mają na liście za dużo tych numerów jeden!
Miszon pisze:Mm.... ta Angie mnie zaskakuje. To jest dobre, wcześniej drwycior grał parę rzeczy w RadioOrbit - wszystkie jeszcze lepsze. Ma talent dziewczyna!
No tak, ale niestety to nie była Angie Stone, tylko Joss.
Miszon pisze:Mm.... ta Angie mnie zaskakuje. To jest dobre, wcześniej drwycior grał parę rzeczy w RadioOrbit - wszystkie jeszcze lepsze. Ma talent dziewczyna!
A tak, lit(e)rówka w imieniu.
skoro taka literówka to przynajmniej kilka litrówek musiało być.
Witam wiosennie i podpisuję Listę obecności.
Wiosenne porządki wśród okładek trwają i już niedługo następna trafi na forum. Tymczasem zapraszam na kanał IRC #trojka (czyli do kawiarenki KONKURSa: konkurs.trojka.info/kawa.htm ), gdzie dziś po 20:30 KONKURS w wersji na żywo.
No i ładną mamy dziś czekoladę... znaczy się pogodę!
Gazpacho za nisko... ale mam nadzieję że na koncercie pośród "gigantów" znajdą miejsce i na tę piosenkę nie zapomnę jak się dowiedziałem o nich przez last.fm...
Ostatnio zmieniony sob mar 20, 2010 8:37 pm przez mixplusik, łącznie zmieniany 1 raz.