WitamUbald pisze:Czołemwłaśnie dołączyłem
KULT
nb 1
he he
SUPER
dobrze ze maryśka sie skonczyla...
Ja wolałbym Alicję na 1-szym, no ale cóż...
Trochę póxno dołączyłeś...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
WitamUbald pisze:Czołemwłaśnie dołączyłem
KULT
nb 1
he he
SUPER
dobrze ze maryśka sie skonczyla...

Nie było. Mogła być trzecia albo nawet siódma.ku3a pisze:to akurat było dziś wiadomo już przed 30. miejscemexbitz pisze:Alicja na 2 ???
NIEEEE !!! Stanowczo protestuję !
Kod: Zaznacz cały
+-----+-----+------+-------+------------------------------------------------------+------+
|   1 |   8 |    4 |    +7 | Amnezja - Kult                                       | PL   |
|   2 |   1 |   12 |    -1 | Your Decision - Alice in Chains                      | ZG   |
|   3 |   6 |    5 |    +3 | Just Breathe - Pearl Jam                             | ZG   |
|   4 |   5 |    9 |    +1 | Peacemaker - Green Day                               | ZG   |
|   5 |   2 |   12 |    -3 | Soldier of Love - Sade                               | ZG   |
|   6 |   4 |    7 |    -2 | Czas - Lao Che                                       | PL   |
|   7 |  10 |    4 |    +3 | Dalej niż sięga myśl - Raz, Dwa, Trzy                | PL   |
|   8 |   9 |    9 |    +1 | Umieraj stąd - Hey                                   | PL   |
|   9 |   7 |    6 |    -2 | Squander - Skunk Anansie                             | ZG   |
|  10 |   3 |   16 |    -7 | Odjazd - Renata Przemyk                              | PL   |
|  11 |  14 |    4 |    +3 | Przesilenie - Muchy                                  | PL   |
|  12 |  17 |    4 |    +5 | Paradise Circus - Massive Attack                     | ZG   |
|  13 |  19 |    3 |    +6 | Święty - Muniek                                      | PL   |
|  14 |  23 |    4 |    +9 | The Book of Love - Peter Gabriel                     | ZG   |
|  15 |  11 |   15 |    -4 | Żyję w kraju - Strachy na lachy                      | PL   |
|  16 |  45 |    1 |   +29 | Zima stulecia - Lao Che                              | PL   |
|  17 |  16 |   19 |    -1 | Revelry - Kings of Leon                              | ZG   |
|  18 |  15 |   10 |    -3 | Remembrance Day - Mark Knopfler                      | ZG   |
|  19 |  12 |   21 |    -7 | Papillon - Editors                                   | ZG   |
|  20 |  28 |    2 |    +8 | Tango - Dagadana                                     | PL   |
|  21 |  20 |    9 |    -1 | Mów mi dobrze - Happysad                             | PL   |
|  22 |  13 |   12 |    -9 | Undisclosed Desires - Muse                           | ZG   |
|  23 |  31 |    1 |    +8 | Canonade - Dick4Dick                                 | PL   |
|  24 |  47 |    1 |   +23 | Ostatki – nie widzisz stawki - Strachy na lachy      | PL   |
|  25 |  24 |    7 |    -1 | Nieodwaga - Pustki i Artur Rojek                     | PL   |
|  26 |  25 |    2 |    -1 | Monday Morning - Melanie Fiona                       | ZG   |
|  27 |  30 |    2 |    +3 | Sea of Heartbreak - Rosanne Cash & Bruce Springsteen | ZG   |
|  28 |  26 |    2 |    -2 | Monkey Song - Me Myself And I                        | PL   |
|  29 |  27 |    2 |    -2 | Valleys of Neptune - Jimi Hendrix                    | ZG   |
|  30 |  33 |    1 |    +3 | Pete Best Was Good Enough - Tymon & the Transistors  | PL   |
+-----+-----+------+-------+------------------------------------------------------+------+
|  31 |   0 |      |     N | Bright Lights - Placebo                              | ZG   |
|  32 |  32 |      |     0 | Don't Tell Me That It's Over - Amy MacDonald         | ZG   |
|  33 |   0 |      |     N | You Change Me - Anita Lipnicka                       | PL   |
|  34 |  50 |      |   +16 | You Don't Know Love - Editors                        | ZG   |
|  35 |  48 |      |   +13 | Cztery wieki później - Hunter                        | PL   |
|  36 |   0 |      |     N | Suicide Is Painless - Ania                           | PL   |
|  37 |  40 |      |    +3 | Jesteś mały - Hurt                                   | PL   |
|  38 |  41 |      |    +3 | I Want to Know What Love Is - Mariah Carey           | ZG   |
|  39 |  35 |      |    -4 | Natalia - Sidney Polak                               | PL   |
|  40 |  43 |      |    +3 | Live Alone - Franz Ferdinand                         | ZG   |
|  41 |  44 |      |    +3 | Tongue Tied - Charlie Winston                        | ZG   |
|  42 |  34 |      |    -8 | A Thousand Faces - Creed                             | ZG   |
|  43 |  46 |      |    +3 | Forever Young - Madness                              | ZG   |
|  44 |  37 |      |    -7 | STYLO - Gorillaz, Mos Def, Bobby Womack              | ZG   |
|  45 |  38 |      |    -7 | Innocent - Stereophonics                             | ZG   |
|  46 |  36 |      |   -10 | Winter is Never - Gazpacho                           | ZG   |
|  47 |   0 |      |     N | Mystery Zone - Spoon                                 | ZG   |
|  48 |  49 |      |    +1 | The Captain - Biffy Clyro                            | ZG   |
|  49 |   0 |      |     N | Akk I Want - SARAH BLASKO                            | ZG   |
|  50 |   0 |      |     N | Shadowside - a-ha                                    | ZG   |

i nawet się nie poprawił.kajman pisze:Powiedział, że na 20, więc całkowicie bezbłędnie. Tak go nie lubisz, że aż źle słyszysz?zbyszu pisze:Lista z pamięci? Pan Piotr od razu sie pomylil: Tymon owszem na # 30; ale Dagadana na # 29 już nieCo tam: nawet się nie poprawił

witaj, Załodze dobrej nocy życzę i ... czekam na MattaUbald pisze:Czołemwłaśnie dołączyłem

Zbyszu moje posty po prostu omija.ku3a pisze:i nawet się nie poprawił.kajman pisze:Powiedział, że na 20, więc całkowicie bezbłędnie. Tak go nie lubisz, że aż źle słyszysz?zbyszu pisze:Lista z pamięci? Pan Piotr od razu sie pomylil: Tymon owszem na # 30; ale Dagadana na # 29 już nieCo tam: nawet się nie poprawił
SuperKonradKombajn pisze:przepraszam za offtopic ale zainteresowanych chciałbym zaprosić do głosowania (tytuły na lista.osobista@polskieradio.pl) na ulubione utwory NIrvany. Wyniki zostaną zaprezentowane w Liście Osobistej dnia 12.03.10
 Będzie jak znalazł jak przyjdzie czas na głosowanie forumowe
 Będzie jak znalazł jak przyjdzie czas na głosowanie forumowe 
Kertoip pisze:wreszcie naprawdę świetny numer jeden
dobranoc Państwu i do za tydzień.
 ;) i Dobrej nocy wszystkim
;) i Dobrej nocy wszystkim  
Może warto pewne rzeczy wyjaśnić sobie na PW? Pozdrawiam.kajman pisze:ku3a pisze:zbyszu pisze:
Dostałem od zbysza PW treści (w przybliżeniu): Twojej PW i tak nie przeczytam tylko wyrzucę do śmietnika, więc jak mogę to wyjaśniać?adamwadameria pisze:Może warto pewne rzeczy wyjaśnić sobie na PW? Pozdrawiam.
można przysyłać ile się chce utworów w jakiej się chce kolejności. ja nieskromnie powiem jako inicjator tego zestawienia wysłałem 30 pozycji :]Neo01 pisze:SuperBędzie jak znalazł jak przyjdzie czas na głosowanie forumowe
Edit: a powiedz jeszcze na ile utw. mamy głosować i czy w kolejności?
 ]
]wow no to graty za taki wpływKonradKombajn pisze:można przysyłać ile się chce utworów w jakiej się chce kolejności. ja nieskromnie powiem jako inicjator tego zestawienia wysłałem 30 pozycji :]
 dzięki
 dzięki 

dzisiaj już nawet na forum. pewnie niedługo się skończy ten szczęśliwy czas
  dzisiaj już nawet na forum. pewnie niedługo się skończy ten szczęśliwy czas   dobranoc wszystkim
  dobranoc wszystkimkajman pisze:Dostałem od zbysza PW treści (w przybliżeniu): Twojej PW i tak nie przeczytam tylko wyrzucę do śmietnika, więc jak mogę to wyjaśniać?
 Szkoda. Bez komentarza.
 Szkoda. Bez komentarza. No tak jest jak sie słucha Listy w wannieku3a pisze:pewnie, że nie na 29. miejscu, tylko na 20., tak jak powiedziałzbyszu pisze:Lista z pamięci? Pan Piotr od razu sie pomylil: Tymon owszem na # 30; ale Dagadana na # 29 już nieCo tam: nawet się nie poprawił

.
 Pan Piotr miał rację i...znakomotą pamięć!
 Pan Piotr miał rację i...znakomotą pamięć! No to w skrócie.
 No to w skrócie. ale to największy sukces ich piosenki od 'Milowego lasu'. Fajnie, że za Helen jest takie zacne zastępstwo
 ale to największy sukces ich piosenki od 'Milowego lasu'. Fajnie, że za Helen jest takie zacne zastępstwo  No i najbardziej smuci mnie spadek Skunk Anansie, miałem nadzieję, że za 2 tyg zaatakują podium a niestety zmierzają w złym kierunku. Cieszę się, że Hey się obronił, no i że Ania zadebiutowała, bo podoba mi się jej wersja tego utworu. Pan Adam Nowak rewelacyjny, zawsze ceniłem tego Artystę, teraz tylko potwierdza swoją klasę, brawo! Mam nadzieję na szybkie dodanie jakiegoś nowego utworu z płyty 'SkądDokąd', bo większość jest lepsza od singla. To tyle, do za tydzień, mam nadzieję, że w końcu w całości i w spokoju wysłucham lp3
 No i najbardziej smuci mnie spadek Skunk Anansie, miałem nadzieję, że za 2 tyg zaatakują podium a niestety zmierzają w złym kierunku. Cieszę się, że Hey się obronił, no i że Ania zadebiutowała, bo podoba mi się jej wersja tego utworu. Pan Adam Nowak rewelacyjny, zawsze ceniłem tego Artystę, teraz tylko potwierdza swoją klasę, brawo! Mam nadzieję na szybkie dodanie jakiegoś nowego utworu z płyty 'SkądDokąd', bo większość jest lepsza od singla. To tyle, do za tydzień, mam nadzieję, że w końcu w całości i w spokoju wysłucham lp3