Moderatorzy: ku3a, tadzio3, ku3a, tadzio3
Nie wiadomo, jak by wypadli, bo ludzie się zmieniają. Odsłuchałem sobie ostatnio z chomika fragmentów List nr 312 i 313 (marzec 1988) i powiedziałbym, że nawet p. Marek w roku 2006 czy 2007 w porównaniu z samym sobą sprzed 20 lat wypadał tak sobie. W tamtych czasach potrafił stworzyć autentyczne dzieło sztuki radiowej z... odczytywania notowania sprzed pięciu lat! Warto też zwrócić uwagę na tom jak i co mówił w czasie spadających utworów. Mam wrażenie, że gdzieś w połowie lat 90-tych coś się urwało i później to już nie był ten Niedźwiecki. "Późny" Niedźwiedź oczywiście nadal miał w sobie to "coś"i przyjemnie się go słuchało, ale brakowało już tej iskierki. Zobaczymy, jak wypadnie po powrocie...Dede pisze:z drugiej strony nie wiem, jakby ci wszyscy wyżej wymienieni wypadliby dzisiaj, bo wiem, że przemawia przeze mnie m.in. "wspomnień czar"
Czy Ktoś nagrał pierwszą godzinę Zapraszamy do Trójki (16:00-17:00) tego pamiętnego dnia 26 stycznia 2010 r.???Ajtek pisze:Tak, tak, również to słyszałem w wiadomościach o 16.00.
Całą audycję można znaleźć tutaj, a u mnie w kąciku fragmenty z serwisem z godz.16:00 oraz z głosami słuchaczy w sprawie powrotu Pana Marka.bobby-x pisze:Czy Ktoś nagrał pierwszą godzinę Zapraszamy do Trójki (16:00-17:00) tego pamiętnego dnia 26 stycznia 2010 r.???
To jakiś stolarski żargonjudoga pisze:markomania może być - jak mawia moja córka - wyrąbana w dechę ( cokolwiek to znaczy )
mikrobi pisze:Pozwoliełm sobie wejść na strony LPMN i muszę powiedzieć, że ta lista się Markowi nie udała.
zaczęły się Igrzyska, a Ty sie tak bardzo nudzisz... włacz TV i daj odpocząć swojej ... wyobraźni!mikrobi pisze:Do końca marca listę będzie prawdobodobnie prowadził Baron, ale bardziej jako "pełniący obowiązki".
Niektórzy nie oglądają TVYacy pisze:mikrobi pisze:Pozwoliełm sobie wejść na strony LPMN i muszę powiedzieć, że ta lista się Markowi nie udała.zaczęły się Igrzyska, a Ty sie tak bardzo nudzisz... włacz TV i daj odpocząć swojej ... wyobraźni!mikrobi pisze:Do końca marca listę będzie prawdobodobnie prowadził Baron, ale bardziej jako "pełniący obowiązki".
Cóż za radykalne stwierdzenie, tym bardziej, że piszesz potemmikrobi pisze:1. Notowanie 1462 było ostatnim w historii LP3 prowadzonym przez "druha zastępowego". Od tej pory nikt poza duetem prowadzących nie bedzie mial możliwości zaprezentowania choćby jednego notowania
Co wcale nie jest takie nieprawdopodobne.mikrobi pisze:(chyba że obaj równocześnie wezmą urlop)
Ja mam cały czas nadzieję, że nie będą prowadzić razem... Ani na zmianę(to byłoby kuriozum).tadzio3 pisze:A będę wspominał ten okres listy, kiedy prowadzić będą ją dwóch świetnie nadających się do tego osób.
Nie możliwe, aby Pan Marek pojawił się wcześniej. Choćby dlatego:trzpaw pisze:ale w czwartek już słyszałem o nowym prowadzącym w Szklarskiej na falach Trójki
LINKrp.pl pisze:Na razie Marek jeszcze odpoczywa, bo ma do końca marca zakaz pracy w konkurencji.
Czego się boisz? Przecież Pan Marek nie prowadzi audycji politycznych, nie rozumiem tych obaw.judoga pisze:ktoś może to połączyć z Markopisowcem - bbbbbbbrrrrrrrrr - co ja piszę , ale tego się boję ...
Tym bardziej, że chciała tego uniknąć i ubolewał, że Jego powrót zbiegł się ze zwolnieniem Magdy Jethon. Obawiał się, że będą głosy mówiące o jakichś politycznych motywacjach. Widać, że się nie mylił.krzysiek83 pisze:Uważam za niesprawiedliwe mieszanie red. Niedźwieckiego do polityki.
1. Z tego co mi wiadomo to nie Marek pchała się do Trojki tylko Trójka ciągnęła Marka.trewre pisze:1. Czy syna marnotrawnego trzeba przyjmować ? Biblia mówi , że tak .
2. Szkoda , bo zdrada do konkurencji jest WIELKĄ zdradą .
3. Czy znów mnie czekają nudy przy >Smów Dżez Kafe<
33. i jednak dla mnie gorsza listy od Piotrka Barona .
4. Mam więc wrażenia , że Trójka cofa się , a nie idzie do przodu .