No to chyba faktycznie jesteś jednym z 2-óch...sk pisze:1996 rocznik! :p
ja '95...
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
No to chyba faktycznie jesteś jednym z 2-óch...sk pisze:1996 rocznik! :p
Byłem szybszy.Kertoip pisze:WYGRAŁA, LUDZIE, JUSTYNA WYGRAŁA!!!![]()
![]()
Więc mamy pierwsze złoto ?Kertoip pisze:WYGRAŁA, LUDZIE, JUSTYNA WYGRAŁA!!!![]()
![]()
chyba raczej jedną...exbitz pisze:No to chyba faktycznie jesteś jednym z 2-óch...sk pisze:1996 rocznik! :p
ja '95...
wiem. po dodaniu spojrzałem.kajman pisze:Byłem szybszy.Kertoip pisze:WYGRAŁA, LUDZIE, JUSTYNA WYGRAŁA!!!![]()
![]()
tia. pierwsze od bodajże 1972 rokuexbitz pisze:Więc mamy pierwsze złoto ?
Też odniosłem wrażenie, że chyba nieoczekiwanie Pan Piotr pożegnał się już z listą. Obstawiam taki wariant, że do czasu powrotu Pana Marka listę będą prowadzili druhowie zastępowi. Taki okres przejściowy, aby nie było zbyt dużego zgrzytu, gdyby nagle przyszło Balonikowi z tygodnia na tydzień oddać listę Niedźwiedziowi. Wyglądałoby na to, że jednak po 1 kwietnia 2010 jedynym prowadzącym listę będzie Pan Marek... (?)Neo01 pisze:Czyżby P.Piotr się z nami żegnał? NIE!!![]()
Być może.neon.ka pisze:myślę, że przesadzacie Panowie
http://forum.lp3.pl/posting.php?mode=qu ... 936b779351#abd3mz pisze:trzpaw pisze:W przeciwieństwie do listy coraz ciekawsze staje się komentowanie na forum.
a jak myślisz?Aro pisze:Ku3a czekasz cierpliwie na płytę czy mam Ci podesłać "Elect the Dead Symphony" ?
mi to że miałem świadomość w niedzielę nie pomogło, bo okazało się, że Empiki w Polsce Północnej są lepiej wyposażone niż u nas, gdzie twardo obstawali przy tym, że premiera 01.03abd3mz pisze:no to kwak. czwartek i piątek zawalony, a dziś żyłem w błogiej nieświadomości...adamwadameria pisze:A płyta co najmniej od czwartku jest w sklepach.
domyśl się...exbitz pisze:I mógłbyś(mogłabyś) zdradzić w końcu swoją płeć !gość pisze:
bo Ty lubisz robić zamęt.gość pisze:Ogółto także ja,jak zauważyłeś...więc forumowo to ja.....exbitz pisze:Mam małe pytanie do ogółu - kto na tym forum jest najmłodszy ?
i jako noworodek narobiłem(łam) bałaganu i zamętu.....![]()
będę.gość pisze:Od następnej listy robię tylko ekimonki......
No chyba,żeby.....
I myślę,że już nie będziecie usuwać....![]()
ja również.gość pisze:Pozdrawiam
nie ma to jak nadinterpretacjadanco28 pisze:Też odniosłem wrażenie, że chyba nieoczekiwanie Pan Piotr pożegnał się już z listąNeo01 pisze:Czyżby P.Piotr się z nami żegnał? NIE!!
a i tak tydzień temu nie było tak źle...Dede pisze:jednak kiedy czytam o tym w formie, jaką przybrało to w niniejszym wątku, to jakoś nieszczególnie chcę brać w tym udział. za duże nagromadzenie negatywnych emocji
A ja nie rozumiem dlaczego? Jeżeli ktoś chce wyrażać w ten sposób swoje emocje to jego prawo. W czym to jet gorsze od określeń Hurra lub Straszne g... czy nawet Świetny utwór lub totalny koszmar?ku3a pisze:będę.gość pisze:Od następnej listy robię tylko ekimonki......
No chyba,żeby.....
I myślę,że już nie będziecie usuwać....![]()
Ja nie mam żadnych skojarzeń, chociaż... Ale myślę, że nie mamy takich samych. Na mnie gość zrobił raczej niezłe wrażenie (no ale to nic dziwnego), szczególnie że nadspodziewanie spokojnie reagował na złośliwe komentarze.neon.ka pisze:A poza tym mam podobne skojarzenia, co Kuba jeśli chodzi o osobę gościa. I miałam je zanim Kuba cokolwiek napisał.