sulko pisze:A (dla niewiedzących mojego wieku), na ile wyglądam po moich postach ?
A czy ja po swoich postach wyglądam na takiego stetryczałego starucha jakim jestem?
Mnie się Twoje posty podobają czasami jest tak jakbyś mnie cytował ( szczególnie jeśli chodzi o " koszmary " )
Tak więc na starucha na pewno nie wyglądasz ...
A na ile mnie " wyceniacie " ? ( bez zaglądania w profil, proszę )
krzysiek83 pisze:Kertoip - w odpowiedniej kolejności zapisałeś nazwy zespołów Mam nadzieję, że to nie przypadek
jeśli chodzi o poziom artystyczny to pierwsze dwa powinienem zamienić, a jeśli chodzi o chronologię to jest od tyłu ale tak szczerze to pisałem bez jakiejkolwiek myśli.
Lady... Wiesz, że ocenianie wieku kobiety może być ryzykowne
Nie podejmuję się
Aj Soldier minimalnie za nisko, ale przegrała z wybitnym rywalem, na którego głosowałem całe tygodnie.
Piękna czołowa dwójka. Dziękuję za współkomentowanie.
Ja już znikam słuchając pięknej dwójki. Dobranoc
Na dobranoc napiszę,że mimo wszystko było mi miło....
Trochę się z Waszych nerwów pośmiałem(łam).
Ale nie ,że coś nie tak.
Po prostu nie myślałem(łam) ,że to Was tak obejdzie.
KAJMANOWI dziękuję.
Od następnej listy robię tylko ekimonki......
No chyba,żeby.....
I myślę,że już nie będziecie usuwać....
Pozdrawiam
Witam wszystkich przy końcu...
Niestety dziś dzień na służbie i obowiązki nie pozwoliły cieszyć się listą, ale przynajmniej zdążę zerknąć na listę i z "pierwszej ręki" poznać wyniki na forum
Puki co słyszę Sade więc nie jest źle:)
kajman pisze:A czy ja po swoich postach wyglądam na takiego stetryczałego starucha jakim jestem?
Kajman błagam Cię mój monitor właśnie zalała fontanna solidnego łyka earl grey'a, który to miał być przełknięty, a nie rozpryśnięty. Ani po postach, bo co do fizyjonomii mogę wyłącznie domniemywać... nie wydajesz się być jak Jack Lemmon czy Walter Matthau, jakkolwiek obie grane przez tych Panów postacie są... wytrawnie wspaniałe
Zależy ile mieli lat, kiedy się pojawiłeś. Ale mogę być starszy.
Kertoip (bo nie chcę mnożyć postów), także te cudowne lata 70-te z Trojką (ITR, 60 min/h), potem listę Niedźwiedzia na PR1.