Kod: Zaznacz cały
|   4 |   4 |    6 |     0 | Czas - Lao Che                                       | PL   |Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
|   4 |   4 |    6 |     0 | Czas - Lao Che                                       | PL   |Taaaa, a ja ojcemkajman pisze:Tak sobie czytam mi wychodzi mi, że teoretycznie bez problemu mógłbym być dziadkiem trzeciej części komentujących.
 . Serio!
 . Serio! 

, a tak liczyłem, ale się przeliczyłem.
 , a tak liczyłem, ale się przeliczyłem.Trudno powiedzieć, bo długo mnie tu nie było...Ale na starszego niż jesteśsulko pisze:Po niektórych na dojrzałego, a ja?exbitz pisze:A (dla niewiedzących mojego wieku), na ile wyglądam po moich postach ?
 Pierwsze wrażenie.
 Pierwsze wrażenie.Ojjj wielka szkoda, ale Alice na 1sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 4 | 4 | 6 | 0 | Czas - Lao Che | PL |

sulko niepocieszonysk pisze:Kod: Zaznacz cały

No żebyś wiedział jaksemuś pisze:sulko niepocieszonysk pisze:Kod: Zaznacz cały
 !! ale poczekamy dni siedem
 !! ale poczekamy dni siedemto chyba dobrze, Dziadku Kajmaniekajman pisze:Tak sobie czytam mi wychodzi mi, że teoretycznie bez problemu mógłbym być dziadkiem trzeciej części komentujących.
 lepiej żeby nowi podtrzymywali tradycje przekazywane przez swoich praojców niż gatunek znany szerzej jako "słuchacz Trójki" miałby wymrzeć szybko.
 lepiej żeby nowi podtrzymywali tradycje przekazywane przez swoich praojców niż gatunek znany szerzej jako "słuchacz Trójki" miałby wymrzeć szybko. 
Jesteś rówieśnikiem moich rodzicówkajman pisze:Tak sobie czytam mi wychodzi mi, że teoretycznie bez problemu mógłbym być dziadkiem trzeciej części komentujących.

A czy ja po swoich postach wyglądam na takiego stetryczałego starucha jakim jestem?exbitz pisze:sulko pisze:A (dla niewiedzących mojego wieku), na ile wyglądam po moich postach ?
Przez chwilę przyszło mi na myśl, ale od razu odrzuciłem, bo byłem przekonany, że to jest starsze niż Lista.krzysiek83 pisze:Budgie... Szacunek dla tych, którzy zgadli ten kawałek!!
kurczę, co mnie napadło, że obstawiałam miejsce 2 w Znawcy ???sk pisze:Kod: Zaznacz cały

W jaki sposób to obliczyłeś ? Bez statystyk ? (chyba że przegapiłem...)sulko pisze:Ojjj wielka szkoda, ale Alice na 1sk pisze:Kod: Zaznacz cały

Grycek pisze:Czy Lao? Nie nie lało.
 Zagadka? Kto to powiedział?
  Zagadka? Kto to powiedział? Znam na razie 3-4 utwory i CZAS jest najlepszy... wolałbym aby to się zmieniło
 Znam na razie 3-4 utwory i CZAS jest najlepszy... wolałbym aby to się zmieniło 

mam nadzieję, że Justyna sie na nim utrzyma
  mam nadzieję, że Justyna sie na nim utrzyma 
Jakiego tam starucha, jakoś nie chce mi się wierzyć, że mógłbyś być dla mnie ojcem...kajman pisze:A czy ja po swoich postach wyglądam na takiego stetryczałego starucha jakim jestem?exbitz pisze:sulko pisze:A (dla niewiedzących mojego wieku), na ile wyglądam po moich postach ?

Twoja wiedza się w nich objawia....kajman pisze:A czy ja po swoich postach wyglądam na takiego stetryczałego starucha jakim jestem?exbitz pisze:sulko pisze:A (dla niewiedzących mojego wieku), na ile wyglądam po moich postach ?
Wyglądasz na naszego rówieśnika dziadkukajman pisze:A czy ja po swoich postach wyglądam na takiego stetryczałego starucha jakim jestem?exbitz pisze:sulko pisze:A (dla niewiedzących mojego wieku), na ile wyglądam po moich postach ?

:(  Lao Che niech bedzie na 1 wszym i ...Misiek Olszański
:(  Lao Che niech bedzie na 1 wszym i ...Misiek Olszański 
skądże znowu. prawisz mądrze jak mało kto. i to nie tylko z tego forum to wnioskuję. w ogóle to jestem ciekaw jakie to uczucie przeżyć te wszystkie wielkie premiery światowej muzyki... King Crimson, Pink Floyd, The Beatles...kajman pisze:A czy ja po swoich postach wyglądam na takiego stetryczałego starucha jakim jestem?
W sumie nic dziwnego, tym utworem przypominają starą dobrą Nirvanę...jaar pisze:Alice moj faworyt od pocatku pojawinia sie na liscie, mam wrazenie ze na poczatku nie zwracaliscie zbyt duzej uwagi na ta piosenke, ale teraz widze ze zyskala wielu zwolennikow.
|   3 |   5 |   15 |    +2 | Odjazd - Renata Przemyk                              | PL   |"ustawiasz się do jazdy przodem" - kojarzy wam sięto z "Dniem Świra" ?sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 3 | 5 | 15 | +2 | Odjazd - Renata Przemyk | PL |

Elvisa teżKertoip pisze:skądże znowu. prawisz mądrze jak mało kto. i to nie tylko z tego forum to wnioskuję. w ogóle to jestem ciekaw jakie to uczucie przeżyć te wszystkie wielkie premiery światowej muzyki... King Crimson, Pink Floyd, The Beatles...kajman pisze:A czy ja po swoich postach wyglądam na takiego stetryczałego starucha jakim jestem?

Mam nadzieję, że to nie przypadek
 Mam nadzieję, że to nie przypadek