dla mnie - wspólnie z Bombonierką - prywatny numer jeden (i nie tylko dlatego, że Pan Marek dwukrotnie przed tą piosenką w tym roku przeczytał moje emalie )
jacek
dla mnie - wspólnie z Bombonierką - prywatny numer jeden (i nie tylko dlatego, że Pan Marek dwukrotnie przed tą piosenką w tym roku przeczytał moje emalie )
jacek
Generalnie głupio się słucha jak zna się wyniki , ale świadomość, że pozycje 1 i 2 pokrywają się z moim prywatnym podsumowaniem roku, a cała pierwsza 5tka znajduję się w mojej 10tce rekompensuje to
miejsce, tytul, wykonawca, z ktorego, notowanie
1 A Pain That I'm Used To Depeche Mode 14 1275
2 Daleka droga do domu Coma 15 1283
3 Tchu mi brak Pustki 18 1274
3 Patrzę w ciebie De Mono 18 1290
5 A ty? Hey 19 1272
6 Tripping Robbie Williams 20 1252
7 Talk Coldplay 21 1280
8 Is It Any Wonder? Keane 22 1284
9 Sorry Madonna 23 1279
9 Nie mam czasu na seks Maria Peszek 23 1281
9 Kocham cię, a miłością swoją Kult 23 1266
9 Life Wasted Pearl Jam 23 1287
9 First Day Timo Maas & Brian Molko 23 1254
9 Harrowdown Hill Thom Yorke 23 1299
Gary pisze:Generalnie głupio się słucha jak zna się wyniki , ale świadomość, że pozycje 1 i 2 pokrywają się z moim prywatnym podsumowaniem roku, a cała pierwsza 5tka znajduję się w mojej 10tce rekompensuje to
to u mnie gorzej, bo z pierwszej trojki lubie tylko jedna piosenke (za to bardzo). Na szczescie lubie czwarte miejsce i uwielbiam piate. Nie mowiac o tym, ze ostatnia godzine zaczniemy od prawdziwego cudenka!
Czy dobrze pamiętam, że ostatnią piosenką goszczącą na 1szym miejscu 5 tygodni był James Blunt? A ostatnią dłużej niż 5 pod rząd - U2 "Beautiful day"? To a propos wątku o tym kto najdłużej na pierwszym.
jackal pisze:Czy dobrze pamiętam, że ostatnią piosenką goszczącą na 1szym miejscu 5 tygodni był James Blunt? A ostatnią dłużej niż 5 pod rząd - U2 "Beautiful day"? To a propos wątku o tym kto najdłużej na pierwszym.
Do Kołyski Dżem-u był chyba dłużej niż 5 tygodni....
jackal pisze:Czy dobrze pamiętam, że ostatnią piosenką goszczącą na 1szym miejscu 5 tygodni był James Blunt? A ostatnią dłużej niż 5 pod rząd - U2 "Beautiful day"? To a propos wątku o tym kto najdłużej na pierwszym.
tak, choc piosenka ktora zadebiutowala najpozniej i byla 5 razy na pierwszym jest "Precious"
a u mnie z pierwszej dziesiątki podsumowania jedynie 3 moje
a w całej trzydziestce - 11 utworów. Chyba nienajlepszy wynik ale to się powtarza co roku. Moje gusta oscylują wokół 30-ego miejsca i w dół
no to zaczynamy ostatnia godzine, poczatek bedzie przepiekny.
wiecie kiedy "Bylabym" zadebiutowalo na mojej liscie? 18.12.2005! A juz w styczniu bylo 3 razy na pierwszym. Gdy pojawilo sie w zestawie do glosowania wiedzialem, ze bedzie na pierwszym. Nie mialem nadzieje, wiedzialem. I bylo! I to kiedy! Wtedy kiedy bylismy w studio przed zlotem! Nie moglo byc lepszego momentu. Nie mowiac o liscie forumowej - 9 razy na pierwszym!...
Radełko na full.
Ostatni utwór przed przerwą w moim regularnym słuchaniu listy, który był długo na 1szym było Zombie, a wcześniej to pamiętam, że "Sen" zdominował prawie całe wakacje '94