Przyznam,że ten kawałek zrobił na mnie wrażenie,prosty do bólu,prawie akustyczny,z takim kląskającym instrumentem w tle..
nawet nie wiem czy to polska czy zagraniczna kapela jest

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Frodku, wiem o czym mówisz,słyszałem wczoraj w Markomanii ten kawałek. To podobno Kuba Badach ale zaśpiewał tak że buty spadająDwarfin pisze:Witaj Frodo![]()
Tak sie składa,że znam ten kawałek bardzo dobrze.To rzeczywiście unikat na liscie przebojów,zespół zupełnie nie z tej ziemiitotalnie niszowa kapela więc ukłon w stronę Marka,który walczy o dobre imię listy
Zespół nazywa się The Globetrotters. Kawałek All You Want pochodzi z najnowszej płyty Both Sides i z tego co wiem jest nieosiągalny.Wiem,bo sam próbowałem go wyszukać ale nic z tegomoże fachowcy z tego forum pomogą??
...kiedyś słyszałem inny ich kawałek - Water,
No fajnie fajnie ale się nie excytuj za bardzo bo bez powerplaya i tak nie zawalczą.jednym słowem kto zagłosuje na kawałek, którego nie słyszałAll Yoy Want pisze:Frodku, wiem o czym mówisz,słyszałem wczoraj w Markomanii ten kawałek. To podobno Kuba Badach ale zaśpiewał tak że buty spadająDwarfin pisze:Witaj Frodo![]()
Tak sie składa,że znam ten kawałek bardzo dobrze.To rzeczywiście unikat na liscie przebojów,zespół zupełnie nie z tej ziemiitotalnie niszowa kapela więc ukłon w stronę Marka,który walczy o dobre imię listy
Zespół nazywa się The Globetrotters. Kawałek All You Want pochodzi z najnowszej płyty Both Sides i z tego co wiem jest nieosiągalny.Wiem,bo sam próbowałem go wyszukać ale nic z tegomoże fachowcy z tego forum pomogą??
...kiedyś słyszałem inny ich kawałek - Water,![]()
Dokładnie takAll You Want pisze:Kiedy to było?... pewnie w ubiegłym stuleciu
Anita pisze: Wszystkim zainteresowanym polecam stronę zespołu www.globetrotters.vernet.pl
"Małe szczęścia" to był u mnie hicior. Strasznie mi sie podobał. Był u mnie na pierwszym miejscu aż 6 razy i wciąż jest wysoko w podsumowaniu wszystkich list.Frodo pisze:wielkie dzięki,teraz już wiem wszystko) to naprawdę fajny kawałek, powiem szczerze,że nie przypuszczałem,że to polski zespół
![]()
i nie miałem pojęcia,że Kuba badach,którego pamiętam w pasiastej szapce śpiewajacego Małe Szcześcia (swoją drogą,było na liście??) tak sie powaznie rozwinął
![]()
bo ogólnie u nas z wokalami (zwłaszcza męskimi)słabo jest
narka