To będzie później wątek: Głosowanie na 1466 notowanie LP3
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
To będzie później wątek: Głosowanie na 1466 notowanie LP3
Wiem, że ten wątek powinien być rozpoczęty jeszcze nie dzisiaj i głosować tutaj jeszcze nie można, ale zajrzałem na stronę z głosowaniem, żeby sprawdzić czy może jednak da się zagłosować i zobaczyłem taki napis: Notowanie numer 1466 z dnia 05.03.2010. I co Wy na to?
Ostatnio zmieniony czw lut 25, 2010 10:43 pm przez kajman, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Re: Głosowanie na 1466 notowanie LP3 z dnia 5.03.10
Ala na co?
Nie wiem co w tym dziwnego.
Chodzi Ci o piątkową datę? Taki błąd jest od samego początku, gdy tylko pojawiła się nowa wersja strony internetowej. Czyli ile to już czasu? Rok?
Chodzi Ci o piątkową datę? Taki błąd jest od samego początku, gdy tylko pojawiła się nowa wersja strony internetowej. Czyli ile to już czasu? Rok?
Re: Głosowanie na 1466 notowanie LP3 z dnia 5.03.10
Sorry, ale nigdy na to nie zwrócilem uwagi. A teraz notowanie zostało zamknięte dzisiaj i chyba przez to byłem mocniej wyczulony.Robinson pisze:Ala na co?