Synku jedź szybko, bo flaczki stygną Ej, bo zacznę im tam zazdrościć.
Jimiego jeszcze nie słyszałem, więc nie wiem, czy ludzie głosują na Artystę, czy jego Piosenkę.
Czy wyniki przedstawia nam Sabina, dzięki której i ostatnio mieliśmy wyniki live?
Bo coś nikt nie zwrócił na to uwagi...
Wyniki on-line z małym poślizgiem na starcie... awaria komputra... na szczęście jest drugi w pobliżu. Przekazuję dzisiejsze raportowanie wyników Listy w ręce Młodzieży! Powodzenia!
PS. Rzeczywiście... przejadły się te Listy wyjazdowe.
zbyszu pisze: Jeszcze nie doczytałem. Ciągle przeżywam porażkę, że nie wygrałem nagrody w ankciecie Teraz Najlepsi - a biorę już udział 18 raz
To nie powód żeby się gniewać na Tymona
No popatrz, a ja miałam zagłosować, no ale oczywiście nie wyrobiłam się w czasie Choć niektóre typy ( jak " brak Piotra Kaczkowskiego na antenie Trójki " w " Rozczarowaniach Roku " i Them Crooked Vultures jako Nadzieja ) bardzo mi przypasowały
kajman pisze:Nie zauważyłeś dotąd, że pan Piotr to najczęściej widzi jakieś 10 utworów debiutujących w kolejnym notowaniu, a z jego prognoz dosyć mało się spełnia.
Jednak spełnia się stanowczo zbyt dużo...
Dobry wiecier, jednak trochę nas tu jest i dobrze
A lista strasznie głośna dziś jest i muzyka ewidentnie nie jest tu najważniejsza, ale Baron się drze, nie wiem co o tym myśleć ale w sumie jest wesoło
Witam wszystkich! To mój debiut na Forum - po wielu nieudanych próbach w końcu się zalogowałam.
A mi się Lista wyjazdowa bardzo podoba, mimo odpustowego klimatu. Trochę zazdroszczę wszystkim w Szklarskiej...
kajman pisze:Szybko zaczynam tracić punkty w znawcy, bo już na 42 miejscu. Już się biję, jaki wynik mi dzisiaj wyjdzie.
Też się zastanawiałem czy Jimiego nie obstawić do 30, ale skoro tak słabo zadebiutował, to wolałem nie ryzykować.
A ja liczę, żę Melania szybko opuści poczekalnie. Matko, ile można ten utwór grać. Jeszcze żeby w nim było coś interesującego <ziew>