Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
hmm, naprawdę? a co najbardziej z tej czwórki? bo ja tu nic dziwnego nie widzęneon.ka pisze:powiem Ci Kuba, że dawno mnie aż tak Twoje upodobania muzyczne nie zaskoczyły.ku3a pisze:4. (7.) Hurt - JESTEŚ MAŁY
5. (5.) Muchy - PRZESILENIE
6. (6.) Andy - NIC Z TEGO NIE BĘDZIE
8. (-) Kumka Olik - BYĆ NA NIE
możesz jeszcze wyedytować swoje głosy, by dostosować je do obowiązującego formatu i poproszę o torockmanka pisze:A co do mojej niesubordynacji jeśli chodzi o format, w którym spisałam utwory, to przepraszam. Czyn wyprzedził myśl o przeczytaniu regulaminu. Całe szczęście jestem już po lekturze, i odtąd będę grzeczna.
istne szaleństwoMartyr pisze:EDIT: tutaj też napiszę - na stronie Trójki w zestawie do głosowania jest błąd - powinno byc "Ive Mendes - BE WITH ME TONIGHT" a jest Ive Mednes
Po zalogowaniu na wszystkich swoich postach masz znaczek " edytuj ", po prostu kliknij, popraw i po sprawierockmanka pisze: Ja chciałabym edytowac swoje głosy, ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak
przede wszystkim właśnie Hurt i Kumka Olik. A najmniej może Muchy, ale też. No i po prostu jakoś tak mi sie to rzuciło na oczy, bo w takim natężeniu tego typu utworów, to sobie nie przypominam u Ciebie dawno.ku3a pisze:hmm, naprawdę? a co najbardziej z tej czwórki? bo ja tu nic dziwnego nie widzęneon.ka pisze:powiem Ci Kuba, że dawno mnie aż tak Twoje upodobania muzyczne nie zaskoczyły.. może sam bym się najmniej spodziewał Hurtu
.
okrockmanka pisze:ku3a - proszę o wyrozumiałość tym razem
Kumka Olik? mój polski debiut roku, mój najlepszy polski koncert Open'era, moja jedna z trzech najlepszych polskich płyt roku.neon.ka pisze:przede wszystkim właśnie Hurt i Kumka Olik.
ok, dzięki.neon.ka pisze:jeszcze raz zgłaszam do poprawy nazwę zespołu No! No! No! - w zestawie do głosowania brak wykrzykników.
Właśnie tak. Pomimo tych wszystkich sukcesów ten zespół nie pasuje mi do tego, z jaką muzyką mi się kojarzysz. I tyle. A w tym konkretnym przypadku pozwoliłam sobie napisać to, co napisałam, ze względu na zagęszczenie tych utworów, które MI do Ciebie nie pasują.ku3a pisze:Kumka Olik? mój polski debiut roku, mój najlepszy polski koncert Open'era, moja jedna z trzech najlepszych polskich płyt roku.
zgadza się a w projekcie pomagał mu Kazik jr, drugi syn Kazika. rzec by można - interes rodzinnyMiszon pisze:Zmieniając temat - dopiero teraz się dowiedziałem, że ten Janusz to podobno syn Kazika!
Czy to wynik 'piosenki dnia' w Trójce?neon.ka pisze:10. 10. NN. No No No - DOSKONAŁY POMYSŁ
w przypadku braku edycji, tym razem już punktów nie będzie.aleksandra14 pisze:4. Alice in Chains - YOUR DECISION