ktos siedzial.bobby-x pisze:Skoro nie było mixu więc i chyba Kuby? czy ktoś oprócz Helen siedział dzisiaj na telefonie w Trójce podczas listy ?

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
ktos siedzial.bobby-x pisze:Skoro nie było mixu więc i chyba Kuby? czy ktoś oprócz Helen siedział dzisiaj na telefonie w Trójce podczas listy ?
oj mam nadzieję, że nie tylko ja się ucieszyłem...mateusz15 pisze:Renata w końcu na szczycie, no to się Yacy cieszy
... i przepraszam za to kilku kierowców, których oślepiłem długimi światłamineon.ka pisze:ech, że też pierwsze miejsce Renaty Yacy spędził akurat w aucie...
Ciekawostek ciąg dalszy. Dotąd tylko raz w historii listy się zdarzyło, by w dwóch kolejnych notowaniach na miejscu 10 znalazła się nowość. Tak było w not. 1 (bo przecież ktoś musiał debiutować na 10.) i w not. 2. A tak przy okazji to 30. utwór debiutujący na miejscu 10.Neo01 pisze:Druga ciekawostka: oba te utwory debiutowały w zestawieniu i jednocześnie w poczekalni w tym samym tygodniukajman pisze:Ciekawostka:
Tydzień temu i teraz najwyższy debiut na 10. I tylko jedno miejsce różnicy w pozycji startowej.