krzysiek83 pisze:Yacy wrzuć nam tu jakieś wspomnienie z Łodzi
chętnie, ale nie wiem czy dam radę czasowo, bo najpierw dzielę lp3 ze skokami, a potem do autka i do...
Krótko o DM: dla mnie bomba! My byliśmy na płycie, a tu problemy z nagłośnieniem nie były aż tak doskwierające jak mówił o tym Stelmi. Numer 1 dla mnie to Policy of truth i to nie tylko z powodu baloników! Fantastyczne było Never let me down again !!! Właścieiwe wszystko! Nie było utworu, który by mi się nie spodobał. Nawet Miles away czy ETS robiło wrażenie! Świetne zachowanie Dave'a gdy po naszym fragmencie Master and servant, sam zaintonował fragmencik Bardzo szybko zleciały te dwie godziny... I na pewno następnym razem będę też. Będziemy!
uch... ale akcja... właśnie jeden kot wpadł do wanny. w panie wyskoczył, a drugi w panice co się dzieje. gonitwa w panice o mieszkaniu.... złoto na olimpiadzie by było....
masklin pisze:uch... ale akcja... właśnie jeden kot wpadł do wanny. w panie wyskoczył, a drugi w panice co się dzieje. gonitwa w panice o mieszkaniu.... złoto na olimpiadzie by było....
sulko pisze:Apropos kawału, to mam bardzo ciekawa zagadke
3 gosci siedzialo w hotelu i stwierdzili ze sa gladni wiec zamowia sobie pizze
zadzwonili do pizzeri i zamowili duza pepperoni
po 30 minutach przyjezdza pizza boy z pizza i mowi ze pizza kosztuke 30 dolarow
wiec kazdy z 3 gosci dal po 10 $ i pizza boy pojechal zpowrotem
gdy pizza boy wrocil do pizzerii
kucharz mu mowi ze nastapil blad
pizza nie kosztowala 30 $ tylko 25
wiec jedz i im oddaj 5 $ reszty
pizza boy widzac ze 5 $ nie da sie podzilic na 3
stwierdzil
ze odda im po 1 dolarze a sobie wezmie 2 jako napiwek
jak do tej pory wszystko sie zgadza
teraz policzmy z drugiej strony
kazdy z 3 gosci dal po 10 $
dostali po 1 $ reszy, wiec dali tak jakby po 9 $
3 X 9 = 27
plus 2 dolary napiwku = 29
GDZIE JEST DOLAR ???
Błędne rozumowanie po prostu.
Powinno być: 25 + 3*1 + 2 = 30.
A 27 to było 3 * 9 = 25 + 2.
jeśli oddał im po dolcu, to tak, jakby dostał 27, w tym 2 napiwku. a że pizza za 25, to wszystko się zgadza.
jesli zepsułam komuś zabawę, to przepraszam. ;p
jeśli oddał im po dolcu, to tak, jakby dostał 27, w tym 2 napiwku. a że pizza za 25, to wszystko się zgadza.
jesli zepsułam komuś zabawę, to przepraszam. ;p
No ale z drogiej strony liczac sie nie zgadza wszystko ;]
Jak go słyszę, to wyłączam radio... Nie wiem dlaczego jest w redakcji sportowej, bo o sporcie to ma średnie pojęcie, a o futbolu żadne - w stylu mylenia MC z MU.
Ale jest śmieszny jak Pan Józek, więc może być