proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego postulatu.

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72

Muszę się pochwalić, że już zacząłem w tym tygodniu się zapoznawaćGary pisze:Tak, tak. Zwłaszcza, że to bardzo obszrny materiał, jeśli ktoś chce zapoznać się z całością.

(w miarę poukładanych w kolejności)
 (w miarę poukładanych w kolejności) 

I tutaj zdecydowanie się różnimy, bo według mnie jest bezkonkurencyjnie najlepszy.Gary pisze:Za to utwierdziłem się w przekonaniu, że ostatnie ich dzieło to najgorszy album w dyskografii.
Boję się, że mogę nie zdążyć podliczyć wyników R.E.M. . Przepraszam, że dopiero teraz o tym piszę, ale ilość materiały, który mam się nauczyć na tą sesję mnie przerosła. Do tego dochodzą projekty(niestety musiałem zrezygnować z napisania syntezatora śpiewającego, może kiedyś).kajman pisze:I tutaj zdecydowanie się różnimy, bo według mnie jest bezkonkurencyjnie najlepszy.Gary pisze:Za to utwierdziłem się w przekonaniu, że ostatnie ich dzieło to najgorszy album w dyskografii.
Ale to tak tylko przy okazji tego że
Moim zdaniem z topem Grechuty można będzie ruszyć po skończeniu rundy eliminacyjnej NL. Wtedy już nie powinny nas tak absorbować kolejne rundy i będzie można się skupić na Grechucie (piszę to ogólnie, bo pewnie swój top Marka ułożę do końca stycznia).
A skoro mowa o NL to uważam, że można już ją otworzyć zgłaszanie propozycji do NL i zakończyć ją góra tydzień po zakończeniu topu REM.
No a plebiscyt topowy myślę, że faktycznie warto otworzyć, ale myślę, że wystarczy w połowie lutego.
1. Ja i tak wszystkie topy liczę samodzielnie dla siebie, więc i tak będą policzone. Przy czym ja bym policzył tylko wyniki, przesłał excela Tobie i Ty byś je opublikował. Mam nadzieję, że na to ostatnie czas byś wyskrobał.Grycek pisze:kajman pisze:1. Boję się, że mogę nie zdążyć podliczyć wyników R.E.M. . Przepraszam, że dopiero teraz o tym piszę, ale ilość materiały, który mam się nauczyć na tą sesję mnie przerosła. Do tego dochodzą projekty(niestety musiałem zrezygnować z napisania syntezatora śpiewającego, może kiedyś).
Jeśli ktoś by się znalazł, kto by za mnie podliczył wyniki, to byłbym bardzo wdzięczny.
2. Co do NL, to myślałem, żeby zgłaszać utwory od 2 lutego do 16 lutego(ostatnio dłuższy okres zgłaszania propozycji spowodował, że więcej uczestników przystąpiło do zabawy).

bo ja się muszę sprężyć bardzo, by zdążyć. Jednocześnie zaraz na początku lutego zacznijmy zgłaszać propozycje do NL. I po pierwszych 2 rundach zacznijmy następny TOP - M. Grechuty. Moim zdaniem priorytetem powinno być jak najszybsze rozpoczęcie NL, ale tu Grycek powinien konkretnie się zdeklarować kiedy jemu pasuje, bo rozumiem, że on nadal ma w swej pieczy ten elitarny plebiscyt
  bo ja się muszę sprężyć bardzo, by zdążyć. Jednocześnie zaraz na początku lutego zacznijmy zgłaszać propozycje do NL. I po pierwszych 2 rundach zacznijmy następny TOP - M. Grechuty. Moim zdaniem priorytetem powinno być jak najszybsze rozpoczęcie NL, ale tu Grycek powinien konkretnie się zdeklarować kiedy jemu pasuje, bo rozumiem, że on nadal ma w swej pieczy ten elitarny plebiscyt 
 .
 .ta propozycja mi się najbardziej podobaneon.ka pisze: zrobić najpierw top Marka Grechuty, a w jego trakcie zacząć wrzucać propozycje?...

To ja proponuję teraz top Grechuty. Z tego co pamiętam, to chyba dla ku3y to będzie przerwa.ku3a pisze:a ja to w ogóle bym zrobił z miesiąc przerwy od wszelkich topów i plebiscytów.

Przyznam się, że też tak pomyślałamku3a pisze:a ja to w ogóle bym zrobił z miesiąc przerwy od wszelkich topów i plebiscytów.

i ta opcja też mi sie podoba.krzysiek83 pisze:To najlepiej przedłużyć czas na głosowaniebo ja się muszę sprężyć bardzo, by zdążyć.
 chciałabym oddać głosy na top REM ale chyba jakoś wcześniej, zaglądając na forum, o tym zapomniałam i jakiś odsłuch by się przydał.
 chciałabym oddać głosy na top REM ale chyba jakoś wcześniej, zaglądając na forum, o tym zapomniałam i jakiś odsłuch by się przydał.
 i popieram głos ludu: Gre-chu-ta! Żądamy TOPu Pana Marka
 i popieram głos ludu: Gre-chu-ta! Żądamy TOPu Pana Marka