Witam !
Ja się cieczę że wraca może,znów w soboty będzie Markomania a póżniej Minimax z Piotrem i byłoby cudownie

oooo witam znajomych

Moderatorzy: ku3a, tadzio3, ku3a, tadzio3
Yacy pisze: Według naszych informacji, w ciągu kilku tygodni "Niedźwiedź" ma ponownie pojawić się na antenie tej rozgłośni i poprowadzić "Listę Przebojów Trójki" (jest pomysł, by Niedźwiecki prowadził ten program na zmianę z Piotrem Baronem, dotychczasowym prowadzącym).
Bardzo ważna i dla mnie też istotna kwestia.martinezowiec pisze:No i ciekawe czy kiedyś dowiemy się jakie były powody odejścia pana Marka z Trójki. Czy tylko chęć zmian?
Pieniądze? Radość z nowych wyzwań? Czy kiedy podejmował decyzję o odejściu już miał propozycję od Agory?![]()
Mam nadzieję, że kiedyś się dowiemy...
Ale chyba w to nie wierzyszsłoik pisze:I mam nadzieję, że pan S. nie przypisze sobie splendoru.
Moim zdaniem to najbardziej racjonalna i sprawiedliwa opcja. Wtedy też nie będzie problemu z zastępstwem w przypadku nieobecności jednego z nich. Z reszta o tym juz pisaliśmy w innym wątkuYacy pisze:Według naszych informacji, w ciągu kilku tygodni "Niedźwiedź" ma ponownie pojawić się na antenie tej rozgłośni i poprowadzić "Listę Przebojów Trójki" (jest pomysł, by Niedźwiecki prowadził ten program na zmianę z Piotrem Baronem, dotychczasowym prowadzącym).
to było coś w rodzaju, że Baron jest druhem zastępowym, bo Niedźwiedź poszedł do wojska na rok czy dwa.martinezowiec pisze:O co chodzi z tym grepsem o Marku w wojsku bo mnie zaintrygowałeś?
no na to pytanie to akurat można odpowiedzieć samemu.martinezowiec pisze:Czy kiedy podejmował decyzję o odejściu już miał propozycję od Agory?![]()
no, akurat że jest taki pomysł to nic nowego. nawet na nasze forum mógł dziennikarz zajrzeć i to napisać.tvn24 pisze:jest pomysł, by Niedźwiecki prowadził ten program na zmianę z Piotrem Baronem, dotychczasowym prowadzącym
W sumie w takiej formie można napisać, że "jest wiele pomysłów" i też będzie to prawdąabd3mz pisze:no, akurat że jest taki pomysł to nic nowego. nawet na nasze forum mógł dziennikarz zajrzeć i to napisać.tvn24 pisze:jest pomysł, by Niedźwiecki prowadził ten program na zmianę z Piotrem Baronem, dotychczasowym prowadzącym
Niby tak, ale nie wyobrażam sobie ażeby Niedźwiedź bądź Balonik był odcięty od Listy, bo w każdym przypadku było by nie fair. Ale będzie jak będzie, nie ma co tu dywagować.krzysiek83 pisze:Mój jest taki, że gdzie kucharek sześć...
Sorry, ale jeżeli Duran Duran to nie jest oklepana komercyjna muzyka, to nie wiem, co nią jest. A jeżeli chodzi o DD to nie wiem czy na jakieś liście ostatnimi czasem ich nagranie zrobiło rownie wielką furorę jak na LPMN.Duran pisze:Ktoś wyżej próbuje nazwać mnie Durniem, bo nie jaram się oklepaną komercyjną muzyką i Panem Niedźwieckim, tylko wolę Duran Duran, Roxy Music i inne muzyczne perełki.... heh, normalnie szkoda słów!![]()
Niestety chyba będą obaj... Dwie silne osobowości w jednym programie... To źle wróży.tadzio3 pisze:nie wyobrażam sobie ażeby Niedźwiedź bądź Balonik był odcięty od Listy, bo w każdym przypadku było by nie fair. Ale będzie jak będzie, nie ma co tu dywagować.
Akurat Britney na LPMN nie było, a na LP3 tak.lampart pisze:Inna sprawa... on po prostu musiał wiać z Radia ZP, ze względu na dość radykalne zmiany muzyczne, jakie tam zachodzą... Lady Gaga, Rihanna, B. Sperms i ON w jednym radio??? To się nie godzi!
Za jego czasów notabenekajman pisze:Akurat Britney na LPMN nie było, a na LP3 tak.lampart pisze:Inna sprawa... on po prostu musiał wiać z Radia ZP, ze względu na dość radykalne zmiany muzyczne, jakie tam zachodzą... Lady Gaga, Rihanna, B. Sperms i ON w jednym radio??? To się nie godzi!
streściłbyś? bo trochę mi się nie chce wchodzić na ich stronę i przeglądać forum. raczej cieszę się, że już nigdy nie będę musiał mieć z tym radiem nic wspólnego.krzysiek83 pisze:A nasze forum jawi się tam jako niemal barbarzyńskieSpecyficzne zdanie mają tam na nasz temat.
Własnie trzeźwieję - wstałem o 11.00 i zaśpiewałem Allelujalampart pisze:Z tej okazji - tylko Shirazem!zbyszu pisze: Mogę się upić?![]()
![]()
Buziak, buziak, buziakemilka55 pisze:Mój pierwszy wpis na forum
oooo witam znajomych
Chodzi mi nie o listę przebojów, ale o bieżącą playlistę radia. W RZP trzy w/w panie śmigają ostatnio po parę razy dziennie każda... To ma znaczący wpływ na profil RZP. Fakt, że Niedźwiedź wrzucił kiedyś BS do zestawu LP3, wpływu na profil Trójki nie miało oczywiście żadnego...kajman pisze:Akurat Britney na LPMN nie było, a na LP3 tak.lampart pisze:Inna sprawa... on po prostu musiał wiać z Radia ZP, ze względu na dość radykalne zmiany muzyczne, jakie tam zachodzą... Lady Gaga, Rihanna, B. Sperms i ON w jednym radio??? To się nie godzi!
No nie przesadzaj. Barbarzyńskie??? Tego typu określenia nie padały... Po prostu atmosfera na forach bywa różna i tak też było w tym przypadku... Jak napisał kajman, forum LPMN to było "towarzystwo rozmów o niczym"... Czy to nie jest dopiero specyficzne zdanie?krzysiek83 pisze:...
A nasze forum jawi się tam jako niemal barbarzyńskieSpecyficzne zdanie mają tam na nasz temat
o forum LPMNRobinson pisze:Zaraz, o którym forum mowa?
Forum RZP czy forum LPMN? Bo to 2 różne rzeczy, a łatwo o nieporozumienie.
Nie przesadzajcie! W końcu obydwa Fora tworzyli ci sami ludzie, w mniejszym lub wiekszym stopniu utożsamiając się z Mentorem czy innym mottem przewodnim: tutaj -- LP3 jako audycja z wieloletnią tradycją, klimatem i smakiem (i teraz poszukajcie sobie ile krytyki i bęcków było tutaj na przeróżne tematy), natomiast tam -- LPMN jako audycja autorska wielkiego człowieka z wielkim Nazwiskiem. Ale chyba nie o to chodzi by z tego powodu, że istniały dwa odrębne fora ich użytkownicy mieliby się nawzajem opluwać. Zwłaszcza, że wielu sądzi iż LPMN traci rację bytu w dotychczasowej postaci. Poczekajmy, aż się wszystko wyklaruje...krzychu78 pisze:(...)
taaa jeszcze pobijcie się o to które forum lepsze![]()