Marek Niedźwiecki wraca do Trójki
Moderatorzy: ku3a, tadzio3, ku3a, tadzio3
- 
				danco28
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
Marek Niedźwiecki wraca do Trójki
Znalazłem coś takiego:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,483,1053 ... raca_.html

http://forum.gazeta.pl/forum/w,483,1053 ... raca_.html
- tadzio3
- Kontakt:
Re: Marek Niedźwiecki wraca do Trójki? Plotka?
Pewnie plotka

A szkoda, ale może to i lepiej. Tak sobie myślę przeczytawszy te komentarze pod.

- lampart
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984
Obstawiam, że tym razem to nie plotka 

- 
				Tomekk
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
a skąd wiesz  

- lampart
obstawianie ma to do siebie, że się nie wie, ale się na bardzo liczy na konkretny wynik...Tomekk pisze:a skąd wiesz

a w innym wątku było jeszcze tak:lampart pisze:obstawianie ma to do siebie, że się nie wie, ale się na bardzo liczy na konkretny wynik...Tomekk pisze:a skąd wiesz
to jak w końcu jestlampart pisze: » Pt paź 23, 2009 10:21 am
Pan Marek jest nieodgadniony... Przede wszystkim potwierdził, że rozmowy z M. Jethon się toczą.. Moje odczucia są jednak takie, że z jednej strony on woli już więcej spokoju, jaki daje praca w mniejszej, mniej popularnej rozgłośni, a z drugiej strony jego stosunek do RZP jest taki... żeby nie przesadzić z określeniem.... dość luźny...Sam nie wiem. Osobiście obstawiam, że PanMarek nie wróci do Trójki.
 do Zbysza na pw i ... puchar wina do kąpieli
  do Zbysza na pw i ... puchar wina do kąpieli 
- lampart
Podtrzymuję. Pan Marek jest nieodgadniony. Może tylko teraz inaczej obstawiam. Tylko o co chodzi z tym pucharem wina?

notowanie z 09-01-2010

zbyszu pisze:To ja tradycyjnie (ostatnio) trzecia godzinę Listy spędzę w wanne. Czeka kąpiel z kwiatem lotosu. No i nalewam czerwone wino do pucharu. Jest okazja...
- lampart
A fakt! Zbyszu coś wspominał o jakichś sukcesach w życiu "zawodowym". Stąd pewnie ta okazja... 

To na 100 % plotka, M. Niedźwiecki nigdy już chyba nie opuści Radia ZP. W końcu ktoś musi ich pilnować żeby niedajboże nie puścili Modern Talking  

- 
				pbd2
- Listy Przebojów Trójki słucham od: ...września 1982
Na pewno nie wróci w ciągu najbliższych dwóch tygodni. LPMN za dwa tygodnie ma 100 notowanie. Wczoraj wieczorem podsłuchiwałem RZP i Pan prowadzący, chyba ten o pseudonimie (imieniu???) Elvis, przypomniał o tym fakcie i stwierdził, że pan Marek pewnie jakieś bąbelki przygotował z tej okazji. Czyli pewnie te bąbelki sie uniosą podczas audycji albo zaraz po. Ale kto wie, co będzie dalej: u nas p. Marek wypił bąbelki z okazji 25-lecia i... pofrunął do innej stacji! Więc może teraz czas na to samo w druga stronę? Biedne RZP, lista musiałaby zmienić nazwę np. na "Listę Przebojów Elvisa Telesińskiego"... I wszyscy by myśleli, że to jakaś lista piosenek z czasów prawdziwego Elvisa!

Szkoda w każdej plotce jest troszeczke prawdy 

Na stronie Radia Złote Przeboje pojawiła się właśnie informacja o jutrzejszym 100 notowaniu listy i normalnie w szoku jestempbd2 pisze:Na pewno nie wróci w ciągu najbliższych dwóch tygodni. LPMN za dwa tygodnie ma 100 notowanie. Wczoraj wieczorem podsłuchiwałem RZP i Pan prowadzący, chyba ten o pseudonimie (imieniu???) Elvis, przypomniał o tym fakcie i stwierdził, że pan Marek pewnie jakieś bąbelki przygotował z tej okazji. Czyli pewnie te bąbelki sie uniosą podczas audycji albo zaraz po. Ale kto wie, co będzie dalej: u nas p. Marek wypił bąbelki z okazji 25-lecia i... pofrunął do innej stacji! Więc może teraz czas na to samo w druga stronę? Biedne RZP, lista musiałaby zmienić nazwę np. na "Listę Przebojów Elvisa Telesińskiego"... I wszyscy by myśleli, że to jakaś lista piosenek z czasów prawdziwego Elvisa!
 Posłuchajcie filmiku z Markiem i zobaczcie jak on sepleni
 Posłuchajcie filmiku z Markiem i zobaczcie jak on sepleni  Chyba że to efekt wadliwego nagrania, ale już gdzieś czytałem o tym że Niedźwiecki sepleni. Widać coś w tym musi być...
 Chyba że to efekt wadliwego nagrania, ale już gdzieś czytałem o tym że Niedźwiecki sepleni. Widać coś w tym musi być... 
- lampart
A nie daj Boże radia kiedyś słuchałeś? Normalnie ręce i nogi opadają... Duran... Ja w zasadzie troszkę zmieniłbym dwie literki w tym nicku...Duran pisze:... już gdzieś czytałem o tym że Niedźwiecki sepleni. Widać coś w tym musi być...
Ktoś wyżej próbuje nazwać mnie Durniem, bo nie jaram się oklepaną komercyjną muzyką i Panem Niedźwieckim, tylko wolę Duran Duran, Roxy Music i inne muzyczne perełki.... heh, normalnie szkoda słów!  

I pomyśleć że Radio Złote Przeboje tak właśnie grało jak Niedźwieckiego nie było... ale jak przyszedł to muzycznie wszystko padło

I pomyśleć że Radio Złote Przeboje tak właśnie grało jak Niedźwieckiego nie było... ale jak przyszedł to muzycznie wszystko padło

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Buhaha. To jakiś żart  .
 .

.
 .Re: Marek Niedźwiecki wraca do Trójki? Plotka?
Do 2007 roku słuchałem Radia Złote Przeboje i grali cudownie, ale kiedy przyszedł tam Marek, zaczęto usuwać klasyczne piosenki i grać coraz więcej nowości. Od 2 lat jestem słuchaczem Trójki i Pana Barona. Mi się podoba lista przebojów w Trójce, choć wolę klasyczne utwory. W normalnej playliście na szczęście tych brzmień nie brakuje w przeciwieństwie do RZP. Jeśli Marek wróciłby to Trójki, to zmuszony bym był znów słuchać Złotych. Dlatego wszystko jedno jak się stanie, jednak ZP wolałem bo było zawsze mniej gadania i więcej muzyki. Dlatego też jestem ZA powrotem M.N. do Trójki 

- 
				grzes
- nie słuchałem wcześniej "złotych", bo o nich wtedy nie słyszałem. Podejrzewam, że tak jak większość forumowiczówDuran pisze:Do 2007 roku słuchałem Radia Złote Przeboje i grali cudownie, ale kiedy przyszedł tam Marek, zaczęto usuwać klasyczne piosenki i grać coraz więcej nowości. Od 2 lat jestem słuchaczem Trójki i Pana Barona. Mi się podoba lista przebojów w Trójce, choć wolę klasyczne utwory. W normalnej playliście na szczęście tych brzmień nie brakuje w przeciwieństwie do RZP. Jeśli Marek wróciłby to Trójki, to zmuszony bym był znów słuchać Złotych. Dlatego wszystko jedno jak się stanie, jednak ZP wolałem bo było zawsze mniej gadania i więcej muzyki. Dlatego też jestem ZA powrotem M.N. do Trójki
- "trójki" słucham od lat, ale lista prowadzona przez "Balonika" mi nie pasuje, a listy słucham bo "Niedźwidź" ją stworzył i ugruntował niejeden gust muzyczny
- w playliście, więcej starszych utworów grają redaktorzy inni jak Piotr Baron
- wróć do "złotych", bo tam co chwila reklamy i mniej gadania (jak byliśmy u Marka, wtedy przegraliśmy w rękę, a dzisiaj wygramy), a najbardziej dobijające były reklamy i przerywniki utworów
- dlaczego większość słuchaczy, którzy słuchali Marka W "TRÓJCE" teraz go nie słucha?
- Jopkolog
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1992
- Kontakt:
A jednak nie plotka

Ostatnio zmieniony pn sty 25, 2010 7:51 pm przez Jopkolog, łącznie zmieniany 1 raz.

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Dzięki Szymon 
Ale sama wiadomość nie zrobiła właściwie na mnie wrażenia... Przede wszystkim dlatego, że w tej chwili w Polskim Radiu dzieje się nie najlepiej. Mają być oszczędności i zwolnienia, a powrót Niedźwiedzia nie pasuje ani do jednego, ani do drugiego...
Poza tym pytania: co z Balonikiem? a co z lpmn - jest sens głosować jeszcze na listę w Złotych czy już nie?
nie mówię, że to źle ale na razie cieszyć się nie potrafię.

Ale sama wiadomość nie zrobiła właściwie na mnie wrażenia... Przede wszystkim dlatego, że w tej chwili w Polskim Radiu dzieje się nie najlepiej. Mają być oszczędności i zwolnienia, a powrót Niedźwiedzia nie pasuje ani do jednego, ani do drugiego...
Poza tym pytania: co z Balonikiem? a co z lpmn - jest sens głosować jeszcze na listę w Złotych czy już nie?
- Jopkolog
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1992
- Kontakt:
No właśnie - znaków zapytania i wątpliwości jest mnóstwo. Czas pokaże jak będzie.Yacy pisze:Dzięki Szymon
Audycji Niedźwiedzia tak czy inaczej słuchałbym w każdym radio, niemniej jednak cieszę się, że znów usłyszę Go w tym ulubionym...
- 
				danco28
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
Tak czułem, że to nie plotka.  Jak to będzie naprawdę, czas pokaże...
 Jak to będzie naprawdę, czas pokaże...