och! jak ja bym chciał jeszcze móc dopiero odkrywać takie rzeczy jak In Memoriam...lady pisze:jeszcze nie " odkryty "matemaciek pisze: In Memoriam? (-;
A może ktoś mi coś podrzuci do odkrycia? DZIĘKI

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
och! jak ja bym chciał jeszcze móc dopiero odkrywać takie rzeczy jak In Memoriam...lady pisze:jeszcze nie " odkryty "matemaciek pisze: In Memoriam? (-;
sorry, ale moja pamięć to moja pamięć...mateusz15 pisze:pisałem już tyle razy, że drugim singlem jest 'Taką woda być'![]()
Być może, ale Lao Che zmienia się z płyty na płytę od czasów Guseł. Co do Archive to się nie wypowiadam bo nie jestem ich zwolennikiem od czasu słynnego plagiatu dwóch utworów Pink Floyd w utworze "Again".Miszon pisze:Wydaje mi się, że jednak zadziałał tu nieco "efekt nazwy zespołu". Może nie na taką skalę, jak w przypadku Archive, ale wydaje mi się, że dalsza kariera nie będzie taka błyskotliwa jak debiut.rafipotrafi pisze:goodMateusz pisze:Kod: Zaznacz cały
| 14 | 0 | 1 | N | Czas - Lao Che | PL |
Coś w tym jest (-; Trochę też po to, żeby mi się nigdzie nie zamieniały w grafiki. I jak się przyzwyczaiłem 10 lat temu, tak zostało. Tylko ostatnio zacząłem nos dorzucać.neon.ka pisze:matemaciek - Ty tak z powodu ścisłego umysłu [którym podejrzewam, że się cechujeszmatemaciek pisze:In Memoriam? (-;] postanowiłeś stworzyć symetrię między 'buźkami' wszystkich forowiczów, a swoimi?
[póki co po pierwszym przeczytaniu Twoich postów za każdym razem wydaje mi się, że jesteś niezadowolony, gdy się wlaśnie uśmiechasz, i na odwrót.
Grycek please - nie w takiej dużej dawce, bo mogę nie wytrzymaćGrycek pisze:Stirlitz (....)
PaTToN pisze: - A ja to z wesela wracam...
Kod: Zaznacz cały
| 13 | 14 | 4 | +1 | Remembrance Day - Mark Knopfler | ZG |
Hi semussemuś pisze:Hello Don Pedro. Where is your old avatar ?
Thanks MiszonMiszon pisze: If you'll finish that song - inform us at Radio Orbit, we'll play it in our playlist for sure.
| 12 | 8 | 9 | -4 | Nigdy nie mów nigdy - Ania | PL |
Hm, jedną i drugą płytę (Animals Floydów, ponoć stamtąd plagiat) słuchałem wiele razy, a o plagiacie słyszę pierwszy raz... Kiedyś Hołdys w Trójce mówił, jak to nieraz z tymi plagiatami bywa. Kilkudźwiękowych kombinacji jest skończona ilość, nic dziwnego, że się gdzieś powtórzą w podobnych wersjach. A na ile świadomie, to nigdy nie wiadomo...rafipotrafi pisze:Być może, ale Lao Che zmienia się z płyty na płytę od czasów Guseł. Co do Archive to się nie wypowiadam bo nie jestem ich zwolennikiem od czasu słynnego plagiatu dwóch utworów Pink Floyd w utworze "Again".
| 11 | 13 | 6 | +2 | Frühling in Paris - Rammstein | ZG |
Fajnie że Rammstein awansuje, szkoda że nie z tą piosenkąMateusz pisze:Kod: Zaznacz cały
Pamiętam jak na zlocie je opowiadałeśGrycek pisze:Stirlitz zaatakował znienacka. Znienacko bronił się tak, jak umiał. A Umiał to też był nie lada zawodnik...
......
I zwiększony czas ładowania strony (-;PaTToN pisze:Fajnie że Rammstein awansuje, szkoda że nie z tą piosenkąMateusz pisze:Kod: Zaznacz cały
Reklama forum przynosi efekty 61 gości
Nie wiem czy napisać tu otwarcie o jakie dwa utwory Pink Floyd chodzi, ale jak posłuchałem wszystkich tych (w sumie trzech) utworów to dla mnie sprawa jest oczywista. Ale słysze, że Rammstein w górę i Ania w dół znowu się cieszematemaciek pisze:Hm, jedną i drugą płytę (Animals Floydów, ponoć stamtąd plagiat) słuchałem wiele razy, a o plagiacie słyszę pierwszy raz... Kiedyś Hołdys w Trójce mówił, jak to nieraz z tymi plagiatami bywa. Kilkudźwiękowych kombinacji jest skończona ilość, nic dziwnego, że się gdzieś powtórzą w podobnych wersjach. A na ile świadomie, to nigdy nie wiadomo...rafipotrafi pisze:Być może, ale Lao Che zmienia się z płyty na płytę od czasów Guseł. Co do Archive to się nie wypowiadam bo nie jestem ich zwolennikiem od czasu słynnego plagiatu dwóch utworów Pink Floyd w utworze "Again".
Może zacznij od początku: "Mary had a little lamb" Edisona. Chociaż tam to chyba muzycznie nic się nie działo.lady pisze:ja jeszcze młoda, dużo jeszcze przede mną tego muzycznego odkrywania