Poszukiwania piosenki. :)

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

MiLusia

Poszukiwania piosenki. :)

Post autor: MiLusia »

Z racji tego, że jest to mój pierwszy post na forum, chciała bym się przywitać, więc...
Witam. :lol:

Szukam tytułu piosenki, którą słyszałam w Trójce już pare razy, ostatnio dzisiaj (23.01.10r.) przed wiadomościami o 11. :D
Zaczyna się taką ładną gitarą ( czy czymś w tym stylu. :) ) a w refrenie jest coś takiego:

I can't get it, can't see

Wykonywana przez jakiegoś mężczyznę z przyjemnym głosem. ;)
Niestety, google po wpisaniu początku refrenu nie wyraziły chęci naprowadzenia mnie na wykonawcę.. :lol:

Baaardzo prosze o pomoc! :)
Mam nadzieje, że po tych wątłych instrukcjach ktoś jednak domyśli się o jaką piosenkę mi chodzi, i wybawi mnie podając tytuł. :D

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
adr

Re: Poszukiwania piosenki. :)

Post autor: adr »

Ta piosenka to "Mrs. Cold" zespołu Kings of Convenience. :) Jest w zestawie do głosowania na LP3.

Jeśli ktoś usłyszał fajny utwór w Trójce, a nie zna tytułu ani wykonawcy, warto zapamiętać kiedy i o której godzinie był grany (tak jak to zrobiła MiLusia) i po jakimś czasie sprawdzić stronę: http://www.polskieradio.pl/trojka/playlista/ ;)
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

A może Michael Buble - HOLD ON? Tak jest coś z "can't see", bo przed chwilą leciało i tak mi przyszło to do głowy. No i głos przyjemny się zgadza :-) .
MiLusia

Post autor: MiLusia »

adr dziękuję! O to mi chodziło. :)
Właśnie jak rano sprawdzałam na stronie lista nie była jeszcze uzupełniona, więc pozwoliłam sobie zapytać. :D

Miszon to nie ta, ale 'Hold On' też jest świetne! Uwielbiam Michaela Buble! :D

Dziękuję raz jeszcze, i pozdrawiam! :D
ODPOWIEDZ