Dzisiaj ten utwór pojawił się u BalonikaJaceK pisze: Ja ze swej strony gorąco polecam rewelacyjne małpeczki: Me Myself And I - MONKEY SONG -- już dawno jakiś utwór nie ,,prześladował'' mnie tak jak ten! Jak dla mnie bomba!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Dzisiaj ten utwór pojawił się u BalonikaJaceK pisze: Ja ze swej strony gorąco polecam rewelacyjne małpeczki: Me Myself And I - MONKEY SONG -- już dawno jakiś utwór nie ,,prześladował'' mnie tak jak ten! Jak dla mnie bomba!
No właśnie ale dlaczego tak sygnowano ten pierwszy? Kurowicki "odszedł" z Hurtu, czy chce się solowo wypromować?tadzio3 pisze:A tak na marginesie od razu widać niekonsekwencję. Skoro poprzedni utwór "Mechaniczne schody" sygnowano nazwą (w gruncie rzeczy słuszną) Maciek Kurowicki i Hurt, to dlaczego teraz z tego zrezygnowano, skoro utwór pochodzi z tej samej płyty. Bo to w żadnym razie nie jest to pierwotna wersja.Grycek pisze:Dodano:
Hurt - JESTEŚ MAŁY
W pewnym sensie to drugie. Tłumaczył to w wywiadzie dla "Teraz Rocka". Wspominał też o tym, że te utwory w wersji oryginalnej były nagryane w zupełnie innym składzie, w którym łącznikiem jest tylko Kurowicki i jako podkreślenie, że to jest nowy Hurt postanowił tak sygnować ten album. Trochę pokrętnie, ale mniej więcej tak to tłumaczył.Miszon pisze:No właśnie ale dlaczego tak sygnowano ten pierwszy? Kurowicki "odszedł" z Hurtu, czy chce się solowo wypromować?
u Marcela teżtadzio3 pisze:Dzisiaj ten utwór pojawił się u Balonika
Czytałem. Bardzo pokrętnie to zabrzmiałotadzio3 pisze:W pewnym sensie to drugie. Tłumaczył to w wywiadzie dla "Teraz Rocka".Trochę pokrętnie, ale mniej więcej tak to tłumaczył.Miszon pisze:No właśnie ale dlaczego tak sygnowano ten pierwszy? Kurowicki "odszedł" z Hurtu, czy chce się solowo wypromować?
A nie narzekam specjalnie. A w ogóle to podziwiam oetamowy wigor i pozytywne nastawienie do życia. Niezmiennie wesół. Straszne.oetam pisze:Witam, witam i o zdrowie pytam?
Ku3a Cię nie pochwali... Komentarze tylko przed lub po dzisiątce głosów. Nigdy obokadamwadameria pisze: 7. Me Myself And I - MONKEY SONG (N)dziś usłyszałem 2 razy w radio i rzeczywiście, nie da się uwolnić
Cóż... Potwierdza się powiedzenie, że CZŁOWIEK UCZY SIĘ CAŁE ŻYCIE. Sorrrrrrry...krzysiek83 pisze:Ku3a Cię nie pochwali... Komentarze tylko przed lub po dzisiątce głosów. Nigdy obokadamwadameria pisze: 7. Me Myself And I - MONKEY SONG (N)dziś usłyszałem 2 razy w radio i rzeczywiście, nie da się uwolnić
Liczący ma wtedy łatwiej wrzucić głosy do maszyny liczącej
adamwadameria pisze:Cóż... Potwierdza się powiedzenie, że CZŁOWIEK UCZY SIĘ CAŁE ŻYCIE.
Zmieniłem (przedytowałem), mam nadzieję, że nie poniewczasie. Naprawdę sorry...ku3a pisze:adamwadameria pisze:Cóż... Potwierdza się powiedzenie, że CZŁOWIEK UCZY SIĘ CAŁE ŻYCIE.![]()
dzięki bardzo, naprawdę mi to mocno skraca pracę nad liczeniem.
?temik3 pisze:5. Happysad - MÓW MI DOBRZE
8. Happysad - MÓW MI DOBRZE