mateusz15 pisze:To Hey za tydzień na szczycie Bardzo przebojowy numer, ale nie najlepszy na płycie. O ile nie ma słabego, to i najlepszego wskazać nie łatwo.
Ze względu na Wesołosmutnych (lub odwrotnie ) myślałem, że z Mateuszem15 nie znajdę wspólnego języka, ale widzę, że obaj Heya pragniemy na pierwszym równie mocno.
Kolega mateusz jest bardzo otwarty muzycznie a Heya kocha od kilku lat. Teraz kiedy Sade spadła nie ma innej alternatywy na szczyt. I liczę, że kolejny utwór Wesołosmutnych się spodoba ;]
krzysiek83 pisze:Niestety, ale jeśli za tydzień Ania pójdzie do góry, to drogę na szczyt będzie miała otwartą.
Myślę (i mam nadzieję), że 8 miejsce jest szczytem jej możliwości (szczególnie z tym utworem).
Alice - baaardzo ładnie (w znawcy obstawiłem na , Sting się wykruszył, więc może będą mieli mój głos.
KOL - kto obstawił dobrze w znawcy? No kto?
Może się Aha odbiło i ponownie na szczyt wróciło
Miszon pisze:A "Dorosłość jak początek umierania", "Sio", "Dolly"?
Znalazłem jeszcze z Heya "Pomyłka S.", "Całą noc", "To tu" - nawet nie wiedziałem, że to były single. Jeszcze przypomina mi się "A nas to" Kaśka gościnnie u Patrycji Kosiarkiewicz i taki utwór z Mietallem Walusiem ("Siódemka"?).
"Golone Trawniki", "miałam dom" - tekst dla mnie niemal autobiograficzny.
A jesteście pewni, że te wszystkie utwory były singlami! Bo na przykład jaka stacja radiowa grała Sio?
Ja mam w domu wiele singli Hey'a i tak na przykład mam singiel Anioł, Heledore Baby, Że, Dosyć Poważnie, ale nigdy na allegro nie spotkałem się z singlem "Dorosłość jak początek umierania", akto w tych czasach mógł to grać jaka stacja radiowa jak nie trójka więc nie wiem ale mysle, że wikipedia robi nas w konia. A zapominają o takich singlach jak Nasz truskawa, czy O Papierkach, które nawet były na liście.
Dobrze, że Aha kończy karierę (wiem, narażam się wpływowym krytykom kajmana na forum )
Nędzne to Aha. Odstaje nawet od Ani. Najgorsze, że jeszcze Strachów nie było
anowika pisze:częściej się do siebie uśmiechaj młoda perełko prowincję mają tylko niektórzy... i tylko czasami na ustach... bo ludzi dobrej woli jest więcej
No tak, może faktycznie trzeba więcej optymizmu... W końcu koledzy hip-hopowcy nie dorastają do pięt dla mnie, Trójkowicza !!!
Miszon pisze:A "Dorosłość jak początek umierania", "Sio", "Dolly"?
Znalazłem jeszcze z Heya "Pomyłka S.", "Całą noc", "To tu" - nawet nie wiedziałem, że to były single. Jeszcze przypomina mi się "A nas to" Kaśka gościnnie u Patrycji Kosiarkiewicz i taki utwór z Mietallem Walusiem ("Siódemka"?).
"Golone Trawniki", "miałam dom" - tekst dla mnie niemal autobiograficzny.
A jesteście pewni, że te wszystkie utwory były singlami! Bo na przykład jaka stacja radiowa grała Sio?
Ja mam w domu wiele singli Hey'a i tak na przykład mam singiel Anioł, Heledore Baby, Że, Dosyć Poważnie, ale nigdy na allegro nie spotkałem się z singlem "Dorosłość jak początek umierania", a kto w tych czasach mógł to grać jaka stacja radiowa jak nie trójka więc nie wiem ale mysle, że wikipedia robi nas w konia.
A ja nie pisałem z wikipedii, tylko z pamięci, czyli z tego co zapamiętałem z radia . Część z tych rzeczy grała zresztą także Trójka (np. "Sio", "Dorosłość...", "Dolly"), częśc stacje regionalne. "Całą noc" słyszałem w jakiś warszawskich rozgłośniach (Eska Rock? Antyradio? Nie pamiętam).