krzysiek83 pisze:
Serio? Sięgnij do wcześniejszej twórczości. Dla mnie Again i nightmire is over było otworzeniem oczu, szokiem i objawieniem w jednym.
No trzeba będzie się zapoznać Cóż, ja preferuję przede wszystkim zespoły gitarowe, a z tego co zdążyłam obczaić Archive gdzie indziej ustawia " środek ciężkości ".
" Bulltes " to chyba najbardziej gitarowy utwór z nowej płyty Archive, przy tym taki oryginalny , jeśli kiedyś nagrywali w podobnym stylu, to z tym większą chęcią zapoznam się z ich wcześniejszą twórczością. Jeśli nie, to pewnie do mnie nie trafią
krzysiek83 pisze:Też nie jestem fanem Więc nie zabijam, jeno chwalę
No nie przesadzaj, mają perły. Nawet red. Kaczkowski ich grał w Minimaxie.
SOAD to klasyka, genialny zespół, który otwiera oczy niewierzącym i odkrywa nowe wyspy na muzycznym morzu.
ulżyło
nie przesadzam.
SOAD jest spoko genralnie. tyle w kwestii metalu.
exbitz pisze:No to może Behemoth ? Albo Vader ?
tak szczerze? niestety poznałem dzięki uprzejmości tegoż kolegi ławkowego. i podziękuję
Ostatnio zmieniony sob sty 16, 2010 10:16 pm przez Kertoip, łącznie zmieniany 1 raz.
krzysiek83 pisze: Bullets lepsze nie było od tego utworu..
dla mnie " Bullets " to utwór dzięki któremu zainteresowałam się zjawiskiem o nazwie Archive, kiedy puścił go po raz pierwszy Piotr Kaczkowski, to mnie po prostu wbiło w podłogę, czegoś takiego wcześniej w muzyce nie było ... a ty mi tu z jakimś " raperem trip-hopem " wyjeżdżasz Ale ok, w porównaniu z Tobą to ja pewnie mało znam Archive, dlatego reaguję inaczej
Kiedy Kaczor puszczał Bullets? Nie kojarzę go w Trojce tak niedawno.
marsvolta pisze:Hey spada jak zwykle! Jeden singiel wypierw drugi!
Nie, nie, bo wtedy przy najpopularniejszych utworach po pierwszym singlu następuje trzeci. W ten sposób chyba przegapiliśmy "Kokainę".
ale to chyba pierwszy raz w historii listy jakiś utwór Hay, albo Nosowskiej nie był w zestawie. No może oprócz One Of Them, ale kidy to było i w sumie to był tylko taki "Luz'owy" utwór.
A "Dorosłość jak początek umierania", "Sio", "Dolly"?
marsvolta pisze:ale to chyba pierwszy raz w historii listy jakiś utwór Hay, albo Nosowskiej nie był w zestawie. No może oprócz One Of Them, ale kidy to było i w sumie to był tylko taki "Luz'owy" utwór.
exbitz pisze:Slipknot i Slayer to zespoły których nie lubię, radziłbym lepiej posłuchać Pantery
dzięki NL miałem przyjemność obcowania z tymże zespołem i powiedziałem: "nigdy więcej".
w mixa się nie bawię dziś. nie chce mi się
No to może Behemoth ? Albo Vader ?
Nie odzywałem się, ale nie zdzierżę... Te nazwy zespołów
kojarzą mi się tak jednoznacznie, że proponuję się
przechrzcić i posłuchać czegoś sensownego, np. Demon Hunter
albo Disciple. A z polskicj prawdziwy odlot to OX (!!!).
Sami mnie sprowokowaliście.
Amen.
kajman pisze:Kiedy Kaczor puszczał Bullets? Nie kojarzę go w Trojce tak niedawno.
ooo... tą audycję ja pamiętam dokładnie... to była ostatnia słuchana przeze mnie przed odejście pana Piotra. puszczał tzw. "poczwórne otwarcie na literkę A": Armia-Archive właśnie-2 Tom Jonesy.