exbitz pisze:U mnie w szkole tylko ja słycham Metalliki, Gunsów, Judas Priest, Pantery... ba, jestem z tego powodu uznawany za odmieńca...
A kiedy jechałem do szkoły to kierowca włączył Trójkę (bo wcześniej leciał ten chłam typu RMF), to kiedy ja byłem zachwycony zaczęciem dnia od starego wyjadacza Wojciecha Manna, to oni narzekali, że nie ma muzyki, a jak nawet była że zła...
ja za odmieńca uznawany nie jestem. tylko się zaliczam do tak zwanej mniejszości. a co do trójki w autokarze to jakeśmy jechali na zieloną szkołę, kierowca słuchał Trójki i leciała w drodze. próbowałem co bardziej inteligentnych muzycznie przekabacić do nas jednak skutek był mierny.
neon.ka pisze:chcę napisac z opóźnieniem, że 'Wheels' zupełnie mi się z piosenką Toma Pettego (? ) nie kojarzy. bez przesady.
No dla mnie to było na tyle oczywiste, że przy pierwszym przesłuchaniu nuciłem sobie tamtą melodię .
Archive po-szło!! ksch się ucieszy, ale chyba mało z głosujących kto się spodziewał, że to hiphopowy numer . Ostatnio tak mocno hh było chyba jak Eminem był .
Ostatnio zmieniony sob sty 16, 2010 9:49 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
exbitz pisze:U mnie w szkole tylko ja słycham Metalliki, Gunsów, Judas Priest, Pantery... ba, jestem z tego powodu uznawany za odmieńca...
A kiedy jechałem do szkoły to kierowca włączył Trójkę (bo wcześniej leciał ten chłam typu RMF), to kiedy ja byłem zachwycony zaczęciem dnia od starego wyjadacza Wojciecha Manna, to oni narzekali, że nie ma muzyki, a jak nawet była że zła...
ja za odmieńca uznawany nie jestem. tylko się zaliczam do tak zwanej mniejszości. a co do trójki w autokarze to jakeśmy jechali na zieloną szkołę, kierowca słuchał Trójki i leciała w drodze. próbowałem co bardziej inteligentnych muzycznie przekabacić do nas jednak skutek był mierny.
i Archive... ale to jest z raperem. bueee
No, może nie odmieńca, ale za metala tylko przez długie włosy i to, że słucham Mety...
lady pisze:normalnie tygrysi skok ... jak ja nie cierrrrrrrpię rrrrrapu
To jest Trip-hop
Ale tylko w refrenach. We zwrotkach klasycznie rapowo. A że podkład w rapie kwestia wtórna, może być dowolny, nie on liczy się w klasyfikowaniu czegoś jako rap to w takim razie to nie trip-hop jednak .
Miszon pisze:Archive po-szło!! ksch się ucieszy, ale chyba mało kto się spodziewał, że to hiphopowy numer .
Cieszę się, nawet pomimo tego, że to nie mój radio edit
...pisałem, że mało trip-hopu. Proszę państwa. TO JEST TRIP-HOP - czyli "hip-hop na kwasie". Blue Lines, Londinium itp.
I tego mi brakowało na LP3
exbitz pisze:No, może nie odmieńca, ale za metala tylko przez długie włosy i to, że słucham Mety...
mnie też za metala biorą tylko za włosy długości powyżej średniej szkolnej. dużo powyżej. (ale metalu nie słucham) ale znalazłem sobie kumpla. w ławce se siedzimy. nabijamy się z dresów. i on też ma włoski dłuższe od szkolnej normy. jest spoko.
Jest trochę tripu, który lubię, ale te rapowane wstawki... Mam mętlik w głowie. Utwór mnie intryguje. Ale nie wiem czy na plus, czy na minus...
Troszkę za krótki. Bez rapowanek byłbym barrrdzo na tak. Bullets lepsze nie było od tego utworu. Wokół Palom i Depeszów (nie mówię o poziomie, tylko o kwestii przebojowości) taki niehitowy numer. Szacunek.
exbitz pisze:U mnie w szkole tylko ja słycham Metalliki, Gunsów, Judas Priest, Pantery...
Nie przejmuj się, z wiekiem poznawałem coraz więcej osób, które ceniły taką muzykę jak ja i podsuwały mi nową... DM w dół. I to jak krótko na antenie
Nie można się ograniczać ja staram się słuchać różnej muzyki. np The Stokes choć Metallica to mój ulubiony zespół. A tak dla przykładu Lars Urlich wybrał Whatever People Say I Am, That's What I'm Not - Arctic Monkeys jako swoją ulubiona płytę tej dekady. I tu ktoś mógłby się zdziwić, a jednak!